Başkan Göksu’dan Trabzon açıklaması!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı eleştirinin başka yönlere çekilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Başkan Göksu katıldığı bir iftar programında İmamoğlu’nun kazanmasına en çok Yunan medyasının sevindiğini ifade etmişti ve Ekrem İmamoğlu nereli diye sormuştu?

Başkan Göksu, İBB Nisan ayı meclisinde de aynı konuyu gündeme getirmiş ve ‘Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan İmamoğlu için niye Yunan medyası manşet atıyor’ demişti.

“BİZ TRABZON’UZ, TRABZON BİZİZ”

Konuyu çarpıtmak isteyen CHP’lilere cevap veren Göksu, “Bazı sosyal medya hesaplarında ve internet sitelerinde bir algı operasyonu yapılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi adayı ile ilgili Yunan gazetesinin atmış olduğu bir manşetle ilgili konuşmamda Trabzonlularla ilgili bir beyanım olduğu söyleniyor. Trabzonlularla ilgili benim konuşmamın hiçbir yerinde, hiçbir şekilde ne Trabzonlu kardeşlerimizi ima eden ve nede ifade eden hiçbir beyan bulunmamaktadır. Şunu herkes bilsin ki bu toprakların kardeşliği, bu ülkenin insanlarının kardeşliği, hepimiz aynı dağın yeli ve Allah’ın kulları olarak biz Trabzon’uz, Trabzon biziz. Trabzon bizim canımız, Trabzonlular bizim baş tacımız …” dedi.

 

selyus