Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Şubat 2017

Başkan Hilmi Türkmen üniversiteli gençlerle buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’da bulunan üniversitelerin Öğrenci Konseyi Başkanları ve AK Parti Üniversite Başkanlarıyla bir araya geldi.

Nevmekan’da düzenlenen kahvaltı programında Üsküdar’da bulunan üniversitelerin Öğrenci Konseyi Başkanları ve AK Parti Üniversite Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Hilmi Türkmen, üniversiteli gençlerin Üsküdar Belediyesi’nden beklentilerine dair gençlerle sohbet etti. Başkan Türkmen’e AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse eşlik etti. 

Marmara Üniversitesi, 29 Mayıs Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Üsküdar Kavram Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanları ve AK Parti Üniversite Başkanları Başkan Türkmen ile kahvaltı edip sohbet ettiler. Üniversiteli gençlerin sorunlarını dinleyen Başkan Türkmen, gençlerin sordukları soruları yanıtladı ve üniversitelerin gençleri daha iyi yetiştirmesi için belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. 

selyus