Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Aralık 2017

Başkan Kılıç, FETÖ davasını takip etti

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, FETÖ’cü askerlerin 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin Silivri’de görülen davasını takip etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe girişimine ilişkin davalarının görülmesine Silivri’deki duruşma salonlarında devam ediliyor. Duruşmayı çok sayıda belediye başkanı gaziler ve şehit yakınları da yerinden takip ediyor.

Duruşmayı takip edenler arasında bulunan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, duruşma arasında bir açıklama yaptı. Başkan Kılıç, 15 Temmuz gecesi yüzlerce kişinin Kağıthane’den çıkarak AK Parti İl Binasına gittiğini ifade etti. Kılıç, “Yolları kapatmışlardı yürüyerek gittik. İl binası önüne geldik o gece oldukça bir kalabalık oluştu. İl başkanımız da kalabalığı sakinleştirerek oradaki problemi engellemiş oldu, önlemiş oldu. Şimdi duruşmaları takip ediyoruz. Maalesef çok zor ve kötü bir geceydi. Sabah çok aydınlık oldu güzel oldu. Türkiye demokrasisine birlik ve beraberliğine vurulmaya çalışılan darbe girişimini engellenmiş oldu. Şimdi Türk yargısı suçlularla ilgili gerekli kararları verecektir. Türk yargısına inanıyoruz güveniyoruz. Suçu olan herkesin sonuna kadar cezasını çekmesi için bizlerde takipçisi olacağız. Kendileri tamamen o gün yaptıklarının dışındaymış gibi gerçek dışı söylemlerle kendilerini savunuyorlar. Maalesef insan dinlerken hem şaşı

 

selyus