Başkan Murat Aydın, Beykoz’un AK Kadınları ile buluştu

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı Kadın Kolları Mahalle Yönetimleriyle buluşturdu… Programın organize edildiği salonun baştan sona dolu olduğu gözlerden kaçmadı.

Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’a yakışır bir tecrübeyle gerçekleştirilen programa katılan ve salonu dolu gören Murat Aydın, “Emek, gayret ve samimiyetinizle bize enerji veriyorsunuz” diyerek memnuniyetini ifade etti.

GAYE ZAYIF, “BİZ HAZIRIZ”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Mahalle yönetimlerimizle birlikte Belediye Başkan Adayımız Murat Aydın’la “Buluşma ve Değerlendirme” toplantımızı yaptık. 31 Mart’ta Beykoz’da yeni bir tarih daha yazmak için buradayız. Biz hazırız…” dedi.

MURAT AYDIN BAŞKAN ZAYIF VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ise, “Beykoz Kadın Kollarımızın Mahalle Yönetimleri toplantısına katıldık. Başta Kadın Kolları Başkanımız Gaye Zayıf olmak üzere teşkilat mensubu hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Emek, gayret ve samimiyetinizle bize enerji veriyorsunuz” diye konuştu.

selyus