Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Temmuz 2018

Başkan Özcan, yerel basınla seçimleri değerlendirdi

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Anadolu Yakası ve ilçenin yerel basınıyla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini değerlendirdi. Basın mensupları tek tek söz alarak seçimlerle ilgili görüşlerini belirttiler ve İlçe Başkanı Özcan’a ayrica soru yönelttiler.

Basını önemsediğini söyleyerek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, “Altını çizerek söylüyorum; şu yaptığımız toplantıyı siyasetin gereği olarak yapmıyoruz. Siz basın mensuplarımızın görüşlerini önemsediğimiz için buradayız” dedi.

Yerel seçimlerle ilgili söyleyecekleri çok şeylerinin olmadığını ifade eden Başkan Özcan, “Yerel seçimlerle ilgili Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne derse bizim için o geçerlidir. İlçe teşkilatı olarak bize düşen genel merkezden gelecek olan talimatı uygulamaktır. Biz her an seçim olacakmış gibi hazırız.

Belediye Başkan Adayı ile ilgili tabi bizimde yeri geldiğinde söyleyeceklerimiz ve görüş beyan edeceğimiz durumlarda olacak. Şimdilik şu kadarını söyleyeyim; Belediye Başkan Adayının ciddi anlamda oy katkısı sağlayacak bir isim olması lazım” diye konuştu.

selyus