Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Temmuz 2015

Başkan Polat’ın Zengin misafiri

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ın öncülüğünde İl kadın kolları yönetimi önceki dönem il kadın kolları başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Özlem Zengin iftarda biraraya geldi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’ın öncülüğünde İl kadın kolları yürütme ve yönetim kurulu, önceki dönem il kadın kolları başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Özlem Zengin iftarda biraraya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada bugünlerde gündemde olan koalisyon üzerinde açıklamalar yapan Özlem Zengin, süreçle ilgili bilgilendirme ve değerlendirme yaptı. Koalisyona bakış açısını ve olabilecek gelişmeleri değerlendirdi.

Öte yandan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, önceki dönem il kadın kolları başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Özlem Zengin’i ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Eski İl Kadın Kolları Başkanımız, Milletvekilimize bize zaman ayırdığı ve değer verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Müslüman kadının görünen yüzü olma noktasında çok başarılı çalışmalar yaptı. Gerçekten profesyonel siyaset yapan ve kadınların içerisinden de görünür olmayı sağlayan kişi oldu. Bizim de gerçekten örnek, model aldığımız bir kardeşimiz oldu. Her türlü desteğimiz ve duamız arkasında, inşallah mecliste de çok güzel çalışmalar yapacak, kendisini mecliste de inşallah ziyaret edeceğiz ve kendisine geldiği için çok teşekkür ediyoruz. Allah vekilimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Çiçek takdimi için Başkan Polat’a teşekkür eden Milletvekili Av.Özlem Zengin, “Değerli arkadaşlar öncelikle her birinize hayırlı Ramazanlar diliyorum ve başta İffet Hanım olmak üzere tüm arkadaşlara yeni görevleri hayırlı olsun, Allah hepinize muvaffakiyetler versin diyorum. Hepiniz çok zor bir işe talip oldunuz, bu iş gerçekten zor bir iş ve ben çok uzun yıllar bu işe emek vermiş bir kardeşiniz olarak ne kadar emek istediğini bizzat biliyorum. Aslında bir insan biriktirme sanatı ve şunu söyleyebilirim insan siyaset yaparken, aslında içinde olduğu süreç içerisinde meseleyi gerçek hacminde aslında kavrayamıyor. Oradan çıkıp, bıraktığınız resme baktığınız zaman o hacmi, o büyüklüğü daha iyi görebiliyorsunuz. Ben 13 yıl AK Parti İl Yönetiminde çalıştım, uzun bir süre gerçekten. Ve oradan çıkıp baktığımda aslında hayatımda ne kadar büyük bir yer tuttuğunu daha iyi görme imkanına sahip oldum. Ve tek tek her bir gün aslında yeni bir insan biriktirdiğinizi görüyorsunuz. Bunu yaparken de bir taraftan kendi hayatınız dönüşüyor, olaylara ve insanlara bakışınız değişiyor. Bir taraftan da aslında Türkiye siyasetinin inşasında bir nokta kadar bile olsa bir katkıda bulunuyorsunuz, değer kazandırmış oluyorsunuz ve siz de değer almış oluyorsunuz. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

 

Etiketler:
selyus