Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Ağustos 2015

Başkan Şahin, “Üzerimizde tarihi bir sorumluluk var”

Bütün bu oyunlar, Türkiye’nin AK Parti ile yakaladığı istikrarı bozma çabasıdır. İşte bu yüzden yine üzerimizde tarihi bir sorumluluk var. Çok çalışmak ve bu oyunları bozmak zorundayız…

AK Parti’nin ‘14. Kuruluş Yıl Dönümü’nde, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığının düzenlediği yemekli toplantıda, partinin kuruluşundan bu güne kadar görev alan yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları ile biraraya gelindi. Anıların yad edildiği gecede İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, bir taraftan önceki dönem teşkilat mensuplarına emek ve gayretlerinden dolayı şükranlarını sunarken bir diğer taraftan da önümüzdeki olağanüstü süreçte herkesi sorumluluk almaya çağırdı.

Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde 14 Ağustos Cuma günü gerçekleşen gecede AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, 14 yıl önceki Türkiye’nin karanlığına dikkatleri çekerek şunları söyledi:  

“14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana partimize emek vermiş, gönül vermiş kıymetli büyüklerim, değerli kardeşlerim, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz…

Değerli dava arkadaşlarım; Bundan tam 14 yıl önce bugün, karşımızda karanlığa gömülmüş, umudunu kaybetmiş bir Türkiye vardı. Herkesin karamsar olduğu, kimsenin bir adım ötesini göremediği bir Türkiye vardı.. ANCAK; bu kutsal topraklar, Anadolu Coğrafyası asla karanlık kalamazdı, biz bu coğrafyanın inanmış insanları olarak asla umutsuz olamazdık..

Nitekim; Rabbim “Aydınlığa açık, karanlığa kapalıyız” diyen millet sevdalısı bir yiğit gönderdi..

O yiğit ki; gün gelecek zalimlerin korkulu rüyası olacak, gün gelecek ezilenlerin gür sesi olacaktı..

İşte değerli dostlar, bu coğrafyadan hiçbir zamanda rahmetini esirgemeyen Yüce Mevlam; 14 yıl önce bugün Türkiye için, Türkiye’den bir abilik bekleyen bütün dünya mazlumları için canımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı gönderdi ve AK Partimizin çok şükür temelleri atıldı.. Hayırlı uğurlu olsun…” dedi.

“BİZ BİLİYORUZ Kİ, BU PARTİ SİZİN EMEĞİNİZ VE GAYRETİNİZLE BU GÜNLERE GELDİ”

Dostlarım; Hiç şüphesiz ki, sizlerle beraber 14 yıldır sayısız başarılara imza attık.  Çok şükür 14 yıldır girdiği her seçimden birinci çıkan bir partiye sahip olduk..

Biz Kadıköy Teşkilatının bu dönemki emanetçileri olarak, partimize emeği geçmiş siz çok değerli büyüklerimizle bu anlamlı günde bir olmak istedik.  Bu vesileyle hem şöyle bir anıları yad etmek hem de birliğimizi daha güçlendirmek istedik.

Değerli Büyüklerim; Biz biliyoruz ki, Bu parti sizin emeğiniz ve gayretinizle bugünlere geldi. Biz, partimize emek vermiş her bir kardeşimize vefada kusur etmemeye gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk gün de demiştik, bu gün de aynı şeyi söylüyorum; Bu davaya emek vermiş herkesin, her zaman başımızın üstünde yeri vardır. İnşallah bu güzel düşüncelerle partimizi Kadıköy’de çok daha iyi yarınlara taşıyacağız…

Değerli kardeşlerim, değerli büyüklerim; Ben biliyorum ki 7 Haziran’dan sonra hepinizin içinde bir yara oluştu. Girdiği bütün seçimlerden başarıyla çıkan partimiz, 7 Haziran seçimlerinden çok şükür başarıyla yine birinci parti olarak çıktı..

Ancak ne var ki; tek başına iktidar olamadık.

Hiçbir AK Parti’li bu tabloyu içine sindiremedi..

Hangi parti programına katıldıysam, nereye gittiysem, gerek teşkilat mensuplarımız, gerekse de her bir AK Parti’ye gönül vermiş kardeşim, başkanım bu olmadı tekrar seçim olsun diyor..

Eski dönemlerde görev yapan sizlerin içinde olan değerli büyüklerimden çok sayıda telefon aldım..

“Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” diyor herkes..

Daha buraya gelmeden eski bir Yönetim Kurulu Üyemiz-Mustafa Küçüksarı abimiz telefon etti ve benzer duyguları paylaştı, “Başkanım programa gelemiyorum, ama bu süreçte Mahalle Yönetim Kurulu Üyeliği bile yapmaya hazırım” mesajını iletti… 

Şunu gördüm ve bütün kalbimle inandım; teşkilatımız 7 Haziran’da yarım kalan işi tamamlamakta kesin kararlı..

Biz 7 Haziran akşamı da, bugün de Üstad N. Fazıl’ın o güzel sözlerini dilimizden hiç düşürmedik..

Ve diyoruz ki, Ve diyoruz ki; Ustada kalırsa bu öksüz yapı, onu sürdürmeyen çırak utansın…”

AK PARTİ’NİN GÜCÜ TEŞKİLATIDIR, AK PARTİ’NİN GERÇEK GÜCÜNÜ ORTAYA KOYALIM…

Konuşmasını sürdüren Başkan Şahin, “Değerli Teşkilat mensuplarımız; Dün ortaya çıkan son tabloya göre önümüzdeki aylarda tekrar seçim göründü..

Ben buradan bütün Kadıköy Teşkilatının vicdanlarına sesleniyorum. Teşkilat derken de 14 Ağustos 2001’den bu yana görev yapan herkesi kastediyorum..

Ne olur Allah Aşkına; herkes bu süreçte elinden geldiğince bu yer yüzü iyilik hareketine yardım etsin..

Ne olur Allah aşkına kişisel sorunlarımızı bir tarafa bırakalım, seçimde yeniden tek başına iktidar olmak için canla başla çalışalım..

Ne olur Allah aşkına; ufak tefek konulara takılmayalım, ve birbirimize yardımcı olalım..

AK Parti’nin gücü teşkilatıdır, AK Parti’nin gerçek gücünü ortaya koyalım…

Gün, kişisel sorunlarla hareket edecek, ufak tefek konulara takılacak ya da birbirimize küs kalacak ya da kırgın kalacak bir gün değil..

Gün partimiz için, ülkemiz için, ülkemize umutlu bakan bütün dünya mazlumları için aşkla, sevdayla yeniden yollara düşme günüdür. Yolumuz açık olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun…

Değerli teşkilat mensuplarımız; İnşallah hızlı bir şekilde önümüzdeki süreci kapsamlı olarak planlayıp sizlerle de paylaşacağız…

İnşallah süreçte daha fazla beraber olacağız…

Değerli büyüklerim; Bir de yeni dönemdeki bir düşüncemizi de burada sizlerle paylaşmak istiyorum…

Malum Türkiye siyaseti ve Kadıköy siyaseti her zaman hareketlidir. Her zaman sıra dışı olaylarla karşılaşıyoruz..

Elbette ki bu süreçlerde, vizyonumuzla iyi stratejiler ortaya koymaya çalışıyoruz…

Ama ben istiyorum ki; Bu süreçlere sizleri de dahil edelim.. Sizlerin bilgi birikim ve en önemlisi tecrübelerinizden yararlanalım…

Fikirlerimizi birleştirelim, daha da güçlü olalım..

Bunun içindir ki; Eski dönemlerde görev yapmış teşkilat mensuplarımızdan bir istişare kurulu oluşturmak istiyoruz…

Bu istişare kurulu aktif yapının bir parçası olsun istiyoruz..

Sadece seçim süreçlerinde değil belli dönemlerde bu istişare kurulu ile bir araya gelelim, beraber değerlendirmeler yapalım, görüş alalım istiyoruz…

Kurulun sayısını sınırlı da tutabiliriz, isteyen herkesi de katabiliriz… bunu süreçte netleştiririz..

Önümüzdeki süreçte böyle bir düşüncemizin olduğunu sizlerle paylaşmak istedim..

İnşallah bu düşünceyi en kısa zamanda uygulamaya koyacağız..

Şimdiden, iyi niyetle ortaya koyduğumuz bu kurulun teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, vereceğiniz samimi desteklerden dolayı da hepinize şükranlarımı sunuyorum…” şeklinde konuştu.

“EVET, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE ÜLKEMİZE KARŞI OYUNLARI BOZACAĞIZ”

Kadıköy Teşkilat mensuplarına etkili konuşma yaparak salonda duygulu anların yaşanmasına sebep olan Şahin, “Değerli dostlarım; Hep beraber şahit oluyoruz. TR’de son 25 gündür terör iyice azdı. Maalesef şehit haberleri geliyor ve yüreğimiz yanıyor..

Ben buradan, bu kutsal topraklar için canını veren Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Bütün bu oyunlar, Türkiye’nin AK Parti ile yakaladığı istikrarı bozma çabasıdır..

İşte bu yüzden yine üzerimizde tarihi bir sorumluluk var..

Çok çalışmak ve bu oyunları bozmak zorundayız…

Ben bu salonda çok şükür bu anlamlı mesajı gördüm; Bu muhabbet dolu salon; “EVET, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE ÜLKEMİZE KARŞI OYUNLARI BOZACAĞIZ…”  

Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun…

Değerli büyüklerim, değerli kardeşlerim, partimize emek vermiş ancak aramızdan ayrılmış, hakkın rahmetine kavuşmuş; Değerli büyüklerimizi anmadan geçmek istemiyorum…

O güzel insanları da şükranla anıyorum..

Rabbime iyi niyetli hizmetlerinin karşılığı olarak onların mekanını cennet etsin duasını ediyorum..

Konuşmamın sonunda partimize olan emeklerinizden dolayı hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum..

İnşallah bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte güçlü bir Kadıköy Teşkilatı olacağız diyorum…

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum…

Sağolun, var olun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

Etiketler:
selyus