Başkan Yazıcı, CHP’lilere, başörtüsü konusunda ayar verdi!

Başkan Şadi Yazıcı, “Sizin Recep Tayyip Erdoğan’a başörtülüler hakkında değil laf konuşma, ağzınıza bile almanız ayıptır”

Tuzla Belediye Meclisi Ocak ayı 2. Olağan toplantısı gerçekleşti. Mecliste yapılan konuşmalar arasında CHP’li meclis üyelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başörtülü konu mankeni sözü üzerine eleştirmesini reddeden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, CHP’lilere Refah Partisi döneminde yaptıkları alaylı konuşmalarını hatırlattı.

“KONU MANKENİ LAFINI REFAH PARTİSİ DÖNEMİNDEN BERİ KULLANAN SİZDİNİZ”

Başkan Yazıcı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın o başörtülüler konu mankeni ifadesine burada laf etmişsiniz. İroniyi bile yanlış anlamışsınız. Refah Partisi zamanından beri ve AK Parti’nin kuruluşundan bu yana konu mankeni diyen sizdiniz. Baş açık bayan arkadaşlar için bu ifadeleri kullanan Cumhuriyet Halk Partisi idi. Hepiniz bunu söylüyordunuz. Bunu söylediğinizi ben çok iyi hatırlıyorum. Her bir açık hanımefendi AK Parti’den siyaset yapsa, efenim sizin orda ne işiniz var? Onlar içerisinde açık bir bayan nasıl olabilir.

Aslında Cumhurbaşkanımızın bir şeyin tekrarını siz söylüyor, bunun bile farkına varamamışsınız! Çok özür dilerim, başörtülülere hakaret etmiş falan…  Siz Recep Tayyip Erdoğan’ı başörtülüler hakkında ağzınıza bile almanız ayıptır” dedi.

selyus