Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Ocak 2024

Başkan Yıldırım’a belediye girişinde coşkulu karşılama

Yerel seçimlerde AK Parti’nin Ümraniye’ye adayı olarak yeniden açıklanan Başkan İsmet Yıldırım, haftanın ilk mesai gününde personel tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Yıldırım, “31 Mart’ta hem Ümraniye kazanacak hem de İstanbul” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, isminin yeniden adaylık için açıklandığı Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından haftanın ilk mesai gününde, belediye personelinin sevgi seliyle karşılandı.

Karşılama programında konuşma yapan Başkan İsmet Yıldırım, “Çalışma arkadaşınız olarak, Ümraniye’mize hizmet için bir kez daha aday gösterilmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyim. Sizlerle birlikte hizmet dolu beş yılı geride bıraktık. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine ilçemize değer katacak önemli çalışmaları beraber hayata geçireceğiz. Murat Kurum Bey’le İstanbul’umuza Ümraniye’mize hizmet edeceğiz. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. Seçime kadar her birlikte büyük bir çaba ve özveriyle çalışacağız. 31 Mart’ta hem Ümraniye kazanacak hem de İstanbul” dedi.

selyus