Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Nisan 2021

Başkan Yılmaz, “Balıkesir’i şiir gibi yönetiyoruz”

Belediye Başkanı Yüce Yılmaz, “Balıkesir’i şiir gibi yönetiyoruz. Alıyoruz. Satıyoruz. Yapıyoruz. Döşüyoruz. Hepsini yapıyoruz. Sizinkisi tamamen çelişki. Bu şehre bu kadar hizmet yapılacağını beklemiyordunuz. Hizmetler yapıldıkça rahatsız olan gruplarınızdan korkuyorsunuz. Millet bizi seviyor. Körfeze hizmet yapıyoruz diye bize ilgisi arttı. Şaşırdınız!”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantılarının ikinci oturumu gerçekleşti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, oturuma başkanlık yaparak meclis toplantısını yönetti.

Oturumda muhalefetin önce oybirliği ile kabul ettiği önergeye daha sonra red oyu vermesini eleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bu şehre bu kadar hizmet yapılacağını beklemiyordunuz. Hizmetler yapıldıkça rahatsız olan gruplarınızdan korkuyorsunuz.”

MİLLET BİZİ SEVİYOR. KÖRFEZE HİZMET YAPIYORUZ DİYE BİZE İLGİSİ ARTTI. ŞAŞIRDINIZ!

Başkan Yılmaz meclis konuşmasında: “Şimdi sizi kamuoyuna şikayet ediyorum. Komisyon toplantısına katılan arkadaşlara orada mantıklı geldi. Kendi yazdığının grup kararıyla redde dönüştürttünüz. Net bir tepi t yapıyorum. Komisyon raporu bana geldi. Daha önce oybirliği olan rapora arkadaşlar red veriyor diye bana bilgisi geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi satın alırken niye arıza çıkarılıyor. Hani para yoktu bizde. Hani hep satıyorduk! Alamıyorduk. Balıkesir’i şiir gibi yönetiyoruz. Alıyoruz. Satıyoruz. Yapıyoruz. Döşüyoruz. Hepsini yapıyoruz. Sizinkisi tamamen çelişki. Bu şehre bu kadar hizmet yapılacağını beklemiyordunuz. Hizmetler yapıldıkça rahatsız olan gruplarınızdan korkuyorsunuz. Millet bizi seviyor. Körfeze hizmet yapıyoruz diye bize ilgisi arttı. Şaşırdınız!” dedi.

selyus