Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Ağustos 2015

Başkan Zayıf’tan anlamlı açıklama

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “AK partide bugüne kadar bu davaya gönül vererek hizmet etmiş tüm “AK Yürekli Dava İnsanlarına”  teşekkür ediyor, Kurucu Genel Başkanımızı saygıyla selamlıyorum. Bu ışığın altında nice yıllar aynı aşkla, aynı kararlılıkla, aynı mücadeleyle çalışmak duasıyla partimizin 14. yılını kutluyorum.”

AK Parti’nin kuruluşunun 14. yılı münasebetiyle AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf bir açıklama yaptı. Özellikle “AK Yürekli Dava İnsanlarına” teşekkür eden Başkan Zayıf, ayrıca Beykoz’da ses getiren güçlü kadın kolları kadrosunun da her zaman seçime hazır olduğunun altını çizdi.

“AK YÜREKLİ DAVA İNSANLARINA”  TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “AK partide bugüne kadar bu davaya gönül vererek hizmet etmiş tüm “AK Yürekli Dava İnsanlarına”  teşekkür ediyor, Kurucu Genel Başkanımızı saygıyla selamlıyorum. Bu ışığın altında nice yıllar aynı aşkla, aynı kararlılıkla, aynı mücadeleyle çalışmak duasıyla partimizin 14. yılını kutluyorum. Öte yandan Beykoz’da birlikte önemli icraatların altına imza attığımız kadın kolları ekibimle yine seçimlere hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Etiketler:
selyus