Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mayıs 2016

Battal İlgezdi, İlçe Başkanı M. Naim Yağcı’nın hedefindeydi

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Ataşehir Belediye Başkanı beceriksizliğini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne fatura etmeye çalışıyor. Bunu Ataşehirli halkımıza yutturamaz. Zaten buna bizde izin vermeyiz” dedi.

AK Parti Ataşehir İlçe Danışma Meclisi’ne yoğun katılım. Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın birlik ve dayanışma için bir araya geldiği toplantıda yeni çalışma stratejileri belirlendi. AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma meclisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile İsmet Uçma, Ataşehir AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, üç kademe ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldı.

Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Selami Kaplan’ın yaptığı danışma meclisinin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı yaptı.

Normal bir konuşmanın yapılacağı beklenirken, Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir’de yeni yapılacak olan büyük projeleri ardı ardına sıraladı. 7 yıldır bu ilçeyi yöneten CHP’li belediyenin park dışında bir şey yapmadığını, yaptığı bir iki yerin de bitmek bilmediğini söyledi.

Başkan Yağcı, “Ataşehirli olarak Ataşehir adına üzüntü duyuyoruz. Ataşehir Belediye Başkanının faaliyet raporunda hedeflerini incelediğimizde, hedeflerin yüzde 100, ancak gerçekleşme yüzde 0. Bu manada Ataşehir Belediye Başkanı kendi karnesini kendisi tescillemiş oldu. Bunları yapmadığı gibi de beceriksizliğini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne fatura etmeye çalışıyor. Bunu Ataşehirli halkımıza yutturamaz. Zaten bizde müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Etkili konuşmasına devam eden Yağcı, “Ataşehir Belediyesi kendi ukdesinde ve mülkiyetinde olan taşınmazları 30 yıllığına yandaşlarına peşkeş çekmek suretiyle elinden çıkarıyor. Öte taraftan da kamu arazileri için “önümü açmıyorlar” diye eleştiride bulunuyor. Bir taraftan da devlet arazisi veya büyükşehir arazilerini kullanmak için uğraşıyor.

Ataşehir’de Yenisahra ve Barboros mahallelerin imara açılması bizim girişimlerimizin sayesinde çıktı. Ataşehir’e Spor salonu ve Kültür Merkezi kazandırmak için yaptığımız girişimlere İstanbul Büyükşehir Belediyesi olumlu cevap verdi ve inşaatı yakında başlayacak. Bostancı-Dudullu arası bölünmüş yol inşaatı başlıyor. Kozyatağı-Dudullu arası metro inşaatı ise başladı. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Büyükşehir hal arazisinin üstünde Kültür Merkezi ve yaşam alanları altında ise transfer merkezi yapacak. Kişisel istek ve beklentilerimizi bir kenara bırakarak, 2019 yılında hep beraber Ataşehir’i AK Parti kadrolarının yönetmesini sağlayacağız” dedi.  

Danışma Meclisine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, danışma meclisinin hayırlı olmasını dileyen ve teşkilatların moral motivasyonunu yüksek tutan bir konuşma yaparak, başarı temennisinde bulundu.

Kaynak: Sonsayfa haber

selyus