Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Eylül 2015

Belma Satır’dan mesaj var

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır’dan sosyal medya takipçilerine, yeni ve eski teşkilat mensuplarına önemli mesajı var.

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, deneyimli siyaset kadını, AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır’dan sosyal medya takipçilerine, yeni ve eski teşkilat mensuplarına önemli mesajı var.  

Sevgili dostlarım, takipçilerim..

Milletvekili adaylığım nedeniyle 1 Kasım tarihine kadar çok sayıda siyasi mesaj paylaşacağım..

Teşkilatlarımızı bilgilendirmek, genel merkez ve il başkanlığımıza rapor sunmak, arşiv oluşturmak için sosyal medyayı kullanacağım.

Siyaset ile yakın ilgisi olmayan arkadaşlarımı düşünerek açıklama yapmak istedim. Bilmenizi isterim ki; içinde olduğum faaliyetleri, doğru bilgi ve belgeleri paylaşacağım.

Sosyal medyada incelemeden, doğru ve gerçekliği tespit edilmeyen birçok haberin paylaşıldığını üzülerek görüyorum. İçinden geçtiğimiz bu hassas dönemde dikkatli ve saygılı olmak gerektiği kanaatindeyim.

Bu vesile ile Belma Satır beğen sayfamızda aktif olacağını belirtmek isterim.

Takipçilerim arasında olan eski, yeni teşkilat mensuplarına seslenmek istiyorum. Ana kademe, kadın ve gençlik kollarında görev alan arkadaşları birlikte çalışmak için teşkilatlara davet ediyorum.

Doğum yapan, iş ve semt değiştiren, okul ve sair nedenlerle ara veren, bir vesile ile uzak kalan tüm dostlar lütfen ses verin:))) hepinizle her zaman olduğu gibi alanda birlikte olmak (arazide olmak) istiyorum ..

Haydi BISMILLAH ….

Mihrimah Belma SATIR

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili

selyus