Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Ekim 2015

Beykoz ayağa kalkacak

Yaklaşık üç haftadır gecelerini gündüzlerine katarak, durmadan yorulmadan sahada olduklarını ifade eden AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle Beykoz’un tüm seçmeni bilinçli bir seçmen. Beykoz ayağa kalkarsa İstanbul ayağa kalkar, İstanbul Ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar. Onun için Beykoz bu seçimde ayağa kalkacak” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 15 Ekim Perşembe günü kendilerine eşlik eden AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ravza Kavakçı Kan, yoğun bir tempoda seçmene birebir ulaşmaya çalıştılar. Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde yürütülen seçim çalışmalarına katılım göstererek önemli katkıları olan İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, seçmenle samimi hasbihâlleriyle büyük dua ve taktir aldı. Milletvekili Kavakçı ve Beykoz ekibi, önce Kanlıca İSMEK’i ziyaret etti. Başarılı yöneticiliği ile kursiyerlerin saygınlığını kazanan İBB Kanlıca İSMEK Müdürü Elif Cankan Öksüz ziyarete gelen Beykoz Teşkilatını ağırladı. Öksüz, Yaptıkları çalışmaları Milletvekili Kavakçı ile Başkan Zayıf’a anlattı. Öte yandan Milletvekili Kavakçı kursiyerlerle sınıflarda samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

“BEYKOZ AYAĞA KALKARSA İSTANBUL AYAĞA KALKAR, İSTANBUL AYAĞA KALKARSA TÜRKİYE AYAĞA KALKAR”

Yaklaşık üç haftadır gecelerini gündüzlerine katarak durmadan yorulmadan sahada olduklarını ifade eden AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak kadınları daha fazla dinliyoruz. Sokak taramalarında zilleri çaldığımızda ve kadınlarımızla yaptığımız ev sohbetlerinde kendilerini uzun uzadıya dinliyor, sorunları ve isteklerini, gelecekten beklentilerini not alıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar neticesinde Beykoz’un bir önceki seçimde aldığı oyu daha da yukarılara çekeceğiz. Buna ekibimle birlikte yürekten inanıyoruz. Bu son Ankara’da meydana gelen vahim olayı üzerimize yıkmak isteseler de bunu başaramadılar. Özellikle kadınlarımız bunun bizimle hiçbir alakası olmadığına ve yapanların başkaları olduğuna inanıyor. Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle Beykoz’un tüm seçmeni bilinçli bir seçmen. Beykoz ayağa kalkarsa İstanbul ayağa kalkar, İstanbul Ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar. Onun için Beykoz bu seçimde ayağa kalkacak.

Öte yandan insanımız koalisyonların bu ülkeye bir fayda getirmeyeceğini gördü. Bu süreçte ekonominin dengesinin değiştiğini gören insanlarımız artık istikrara en yakın olanı değerlendireceklerini düşünmeleri bizim için güzel bir duygu.  

İnşallah 1 Kasım’da istediğimiz oyları alarak tek başımıza iktidar olacağız” dedi.

“BU SEÇİM SÜRECİ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR SÜREÇ”

Üç haftadır sahada yaptıkları seçim çalışmalarıyla ilgili genel bir değerlendirme yapan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ravza Kavakçı Kan, “Seçimler geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de çok hareketli ve bereketli geçiyor. Bu seçim süreci bizim için çok kıymetli bir süreç. Hem vatandaşlarımızla tanışma, hasbihal etme, hem dua ve desteklerini istemek, hem de onların sıkıntıları beklentileri noktasında istekleri, olumlu ve olumsu buldukları yönler ve de talepleri anlamında seçmen için büyük bir fırsat oluyor. Onun için ben seçimlere ayrıca bir veri toplama süreci olarak bakıyorum. Çünkü çok ilginç noktalarda gözden kaçan hususlar açığa çıkmış oluyor, hem de beklentileri almış ve vatandaşın nabzını tutmuşu oluyorsunuz. Bu açıdan önemli.”

“AK PARTİ’NİN TEK BAŞINA İKTİDARI İÇİN TAMAM İNŞALLAH”

Konuşmasına devam eden Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, “Önceki seçimde vatandaşlarımız farklı partileri değerlendirebileceklerini, bizim partinin zaten güçlü olduğunu ifade ediliyorlardı. Ama bu seçimde birçok vatandaşımız hem sosyal hem, hem siyasi, hem de ekonomik istikrar için AK Parti’ye gönüllerin açmış olduklarını, daha önce farklı partilere oy verenlerde AK Parti’yi destekleyeceklerini ifade ediyorlar. Bunu çokça görüyoruz sahada. Her işimiz için tamam inşallah dediğimiz gibi bu seçimde AK Parti’nin tek başına iktidarı için de tamam inşallah” diye konuştu.

 

selyus