Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ocak 2016

Beykoz, İstanbul Şampiyonu

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, son 4 yılda gösterdiği yüksek performansla tarihi bir başarıya imza attı. 2011-2015 yılları arasında oyunu bir hayli yükselten Beykoz, İstanbul birincisi olma başarını elde etti.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı tarihi bir başarıya imza atarak tüm Türkiye’ye örnek oldu. İstanbul genelinde 12 Haziran 2011-1 Kasım 2015 seçimleri oran farkına göre 1. olan Beykoz İlçesi’nin bu başarısında arkasında ekip mantığı yatıyor. Tamamen kolektif bir anlayışla hedefine ulaşan Beykoz İlçe Teşkilatında her zaman biz yaptık dendi. Beykoz Teşkilatlarında ENE’den uzak bir anlayışla ben kelimesini kullanmak adeta yasaklandı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz İlçe SKM Başkanı Tuncer Dede, Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler’in seçim stratejilerinden yola çıkılarak yapılan programlarda tüm teşkilatlar birlik ve uyum içinde çalışmalarını yürüttü. Ayrıca Beykoz Belediyesi’nin sahaya hakim tecrübeli belediye başkan yardımcılarının etkili çalışmalarını da unutmamak lazım. Netice itibariyle tüm katmanların birlikte hareket ettiği Beykoz Teşkilatı çok büyük bir başarıya imza attı.

2011 yılından bu yana her geçen gün çıtayı daha da yukarılara taşıyan teşkilatlar, özellikle geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı yapan efsane başkan Adem Sefer’in büyük emek ve gayretlerini de hiçbir zaman unutmuyor.

Bu arada eyy Beykoz’un çamur at izi kalsın zihniyetinde olan insanları; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelkbilek’e İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan’a İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’a İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler’e iftira atmaya devam edin. Onlarda İstanbul Şampiyonu olmaya devam etsin. Hatta siz iftira atmaya devam ederseniz onlar Türkiye Şampiyonu ’da olurlar bu gidişle.

 “BU ÖDÜL HEPIMIZIN !!!”

Bu başarının ekip mantığıyla geldiğini dile getiren AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, “Bugün gerçekleşen Genişletilmiş İl Danışma Meclisinde 2011-2015 Genel Seçimlerinde İstanbul genelinde oyunu en çok arttıran ilçe olarak birincilik ödülümüzü tüm teşkilatım adına Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’ndan aldım. Bu ödülü öncelikle Beykoz’ un reisi, kıymetli Belediye Başkanım Yücel Çelikbilek’ e, sonra önceki dönem İlçe Başkanım Adem Sefer ‘e, her iki dönemde SKM Başkanlığı yapan Tuncer Dede kardeşime, 57. Alayın Komutanı Gaye Zayıf hanımefendiye ve kıymetli ekibine, Gençlik Kolları Başkanım Mehmet Güler ve genç kardeşlerime, değerli Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, Belediye Başkan Yardımcılarım ile Meclis Üyelerimize, tabi ki bu büyük yükü omuzlarında taşıyan mahalle başkanlarıma ve yönetimlerine ve de bu dönem İçerisinde teşkilatımızda görev yapan tüm kardeşlerime ithaf ediyorum…” dedi.

Bizlerde İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz İlçe SKM Başkanı Tuncer Dede, Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler başta olmak üzere tüm teşkilatları tebrik ediyoruz..

selyus