Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 16 Nisan 2018

Beykoz, tarihi bir kongreye imza attı

Beykoz’un 15 Temmuz kahramanı Mustafa Gürkan, Beykoz’a yakışır bir kongreye imza attı. AK Parti Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi’nde gerçekleşen konuşmaların ardından yapılan seçimle Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz İlçe Başkanı oldu.

Haftalar öncesinden hazırlıklara başlanıp 15 Nisan Pazar günü mükemmel bir kongre yaparak AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan teşekkür alan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, önceki dönem AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve İlçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Zafer Aslan, tüm Beykoz teşkilatlarının da ayrıca taktirini topladı.

Kongre salonunda mükemmel bir ambiyans ve salona sığmayan teşkilat vardı. Üç kademe teşkilat mensupları da kongrenin başından sonuna kadar hiç susmadı. Böylelikle Beykoz Teşkilatı bir kez daha ayrıcalığını göstermiş oldu.

Yolun bahtın açık olsun Mustafa Gürkan, başarılar Muhammed Hanefi Dilmaç.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, AK Parti Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi’nde Beykoz İlçe Başkanı olarak seçilen Muhammed Hanefi Dilmaç’a başarılar dileriz.

selyus