Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Ekim 2016

Beykoz’un yetim ve öksüz çocukları yalnız değil

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde “Dünya Çocuk Günü”nde Beykozlu yetim ve öksüz çocuklarla buluştu.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde “Dünya Çocuk Günü”nde Beykozlu yetim ve öksüz çocuklarla birlikte çok güzel bir gün geçirdi. Diğer günlerde de yetim ve öksüz çocuklarla buluşan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, ekibiyle birlikte çocukları bu özel gününde yalnız bırakmadılar. Çocukların isteklerine de anında yerine getiren Başkan Zayıf, bu özel programda büyük emekleri olan yönetimine ve mahalle başkanlarına teşekkür etti.

Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde gerçekleşen Beykoz İlçe Kadın Kollarının programına; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Av. Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Coşkun,  katılım sağlayarak destek verdiler.

“PROGRAMIMIZA KATILIM SAĞLAYAN BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yetim ve öksüz çocukları mutlu edebildikleri için çok duygulandığını dile getiren Başkan Gaye Zayıf, “Mahalle başkanlarımızla birlikte mahallelerimizdeki yetim ve öksüz çocuklarımızı belirledik. Onları burada bir araya getirerek yakından ilgilendik ve isteklerini sorduk. Bizden talep ettikleri isteklerini de yerine getirdik. Çocuklarımıza ayrıca kitap hediye ettik. Tüm dünya çocuklarının “Dünya Çocuk Günü”nü kutluyorum. Bizi yalnız bırakmayan Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek ve değerli eşleri Sayın Ayşe Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanımız Sayın Av. Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Muharrem Kaşıtoğlu ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Neslihan Coşkun’a çok çok teşekkür ederim.” dedi.

selyus