Beykoz’da Gaye Zayıf ile yola devam

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları 5. Olağan İlçe Kongresi, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 21 Nisan Cumartesi günü Divan Başkanlığını İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin’in yaptığı kadın kolları kongresine Beykozlu AK Kadınlar yoğun katılım gösterdi.

İlçe Kadın Kolları Bakanı Gaye Zayıf’ın yeniden aday olduğu kongreye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, önceki dönem İlçe Başkanları Adem Sefer ile Mustafa Gürkan, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve Beykoz Kadın teşkilatları katıldı.

“SİYASETTE BİZ DE VARIZ DİYE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA KARŞILAŞTIĞIMIZ HİÇBİR ENGEL BİZİ YILDIRMADI”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Siyasette biz de varız diye çıktığımız bu yolda karşılaştığımız hiçbir engel bizi yıldıramadı. Aksine tecrübe edinerek ordan güçlenerek çıktık Elhamdülillah. Bu dert bizi davamız diyerek çocuklarını, eşlerini, hasta anne ve babalarını, keyif dolu yaşamlarını evlerinde bırakan, yeni Türkiye yolunda 2023 hedefiyle gecesini gündüzüne katan, adeta mum gibi ülkesini, dünyasını, karartmak istenen yarınlarını aydınlatma uğruna bu kutlu yolda bizlere yol arkadaşlığı yapan bütün AK Kadınlara, özellikle de “Beykoz’un AK Kadınları”na gönül dolusu teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÇELİKBİLEK, GAYE ZAYIF’I TEBRİK ETTİ

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de yaptığı konuşmada Beykoz’un önceki seçimlerde ve referandumda kendilerini mahcup etmediğini ifade ederek, 24 Haziran seçimleri için de çok çalışarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacaklarını söyledi. Başkan Çelikbilek, Beykoz’un başarılı siyaset kadını Beykoz Kadın Kolları İlçe Başkanı Gaye Zayıf’ı tebrik etti.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Beykoz İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongremizde Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya,  Milletvekilimiz Av. Hurşit Yıldırım, Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek, İlçe Başkanımız Muhammed Hanefi Dilmaç, önceki İlçe Başkanımız Mustafa Gürkan,   heyecanımıza ortak oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Göreve tekrar seçilen Gaye Zayıf ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

“AK PARTİ BİR MEDENİYET HAREKETİDİR”

AK Parti harekatı he geçen gün kendini tazeleyen, dirilişe geçen, gelenekten geleceğe kendini yükselten, aynı zamanda model dünyanın ihtiyacı olduğu tüm sorunlara çare bulan kuruluştur diyen AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “AK Parti hareketi mazlumun ve kimsesizin yanında olan, Filistin’deki, Myanmar’daki yetimlerin başını okşayan bir medeniyet hareketidir. Yeniden başkan seçilen Gaye Zayıf hanımefendiyi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“BEYKOZ TEŞKİLATIMIZ ERKENDEN KÖPRÜYE GİTTİ”

Beykoz kadın teşkilatlara seslenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Ben bu davaya emek vermiş tüm hanımefendi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu kutlu yürüyüşte eşinden, ailesinden, evlatlarından fedakarlık yaparak çalışıyorsunuz. Kadın olmak demek yeri geldiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi canını hiçe sayarak tankın önünde durmaktır. 15 Temmuz gecesi özellikle Beykozlu kardeşlerimizin ve en önde de teşkilat mensuplarımızın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne erkenden giderek hain darbe girişimine karşı duruşu unutulmayacak. Beykoz’da üç şehidimiz, 90’ın üzerinde gazimiz var. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize de şifa diliyorum. Milletimiz canını verdi ama istiklalini vermedi. Allah bu ülkenin tüm vatansever evlatlarından razı olsun” diye konuştu.

selyus