Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Şubat 2019

Binali Yıldırım, Kadıköy’de Barış Manço Evi’ni ziyaret etti

1TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Moda’da bulunan Barış Manço Evi’ni ziyaret etti.

Herkesin gönlünde taht Kuran Ünlü Sanatçı Barış Manço Vefatının 20. Yılında Kadıköy Moda’da bulunan müzede anıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakın ve AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz Barış Manço severleri yalnız bırakmadı.

Meclis Başkanı Sayın Binali Yıldırım’ı kapıda karşılayan Barış Manço’nun eşi Lale Manço Binali Yıldırım , Aydoğan Ahıakın ve Özgül Özkan Yavuz’a Müzeyi gezdirdi.

Barış Manço’nun sağlığında yaşadığı ev olarak da bilinen müzede, Sanatçının yaptığı programların fotoğrafları müzik Aletleri ve Balmumundan yapılan eşyaları göze çarptı.

Müzenin Bahçe kısmında Lale Manço,
Binali Yıldırım ve Kadıköy Belediye Başkan adayı Özgül Özkan Yavuz koyu bir sohbete tutuşurken, Binali Yıldırım sık sık Barış Manço’ya ilişkin bilgi aldı ve AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakın ile değerlendirmelerde bulundu. Aynı Zamanda Kadıköy Moda’da oturan Özgül Özkan Yavuz ve Lale Manço arasındaki sıcak sohbet de ziyaretçilerin dikkatinden kaçmadı. Binali Yıldırım Aydoğan Ahıakın ve Özgül Özkan Yavuz’ a araçlarına kadar eşlik eden Lale Manço ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı, Belediye Başkan adayına teşekkürlerini ifade etti.

selyus