Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Ocak 2019

BİZ BURALARA KOLAY GELMEDİK!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ne badireleri atlattık, geldiğimiz nokta büyük bir mucizedir. Yeri geldi sokaklarda kaos çıkartılarak, yeri geldi çukurlarla ülkemizin birliği tehdit edilerek, yeri geldi emniyet-yargı kumpasıyla, yeri geldi doğrudan darbe girişimiyle yıkılmak istendik. Milletimizle el ele gönül gönüle vererek hepsinin de üstesinden geldik. Yetmedi envaı çeşit terör örgütünü sınırlarımız ötesinde üzerimize saldılar. ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ diyerek.  Sözünde duran bir lider portesi çizdi, teröristleri inlerinde bastık ve imha ettik, imha ediyoruz diyerek tüm okları üzerine çekti.

En son ekonomi silahını çektiler. Dolar kurunu, faizi, enflasyonu kurşun gibi üzerimize yağdırdılar. Ülkemizde 16 yıldır temin ettiğimiz güçlü altyapı ve hızlı bir şekilde aldığımız tedbirler sayesinde bunu da kontrol altına almayı başaran bir Erdoğan gördük.

Bütün bu başarıları kuruluşundan beri birlikte yol yürüdüğümüz, değerli dava ve kader arkadaşlarımla beraber başardık diyen tevazuu elden bırakmayan bir Erdoğan portresi çizdi..

15 Temmuz FETÖ hain darbe girişimini halkımıza bir seslenişle milyonları sokağa çağırmak suretiyle güçlü bir lider olduğunu tüm dünyaya kanıtlayarak, milletimizle beraber darbe girişimini bertaraf eden bir lider olduğunu gösterdi..

Amerika’nın tüm oyunlarını bozarak Türkiye’yi söz sahibi yapmak suretiyle bölgede lider ülke konumuna getirtti… “Dünya 5’ten büyüktür” çıkışıyla ülkelerin gözünü açarak Dünyayı hem mesaj verdi hem de ayağa kaldırdı.

Velhasıl sayamadığımız tüm badireleri atlatmak suretiyle bugünlere büyük güçlü lider Erdoğan sayesinde geldik.

Ülkemize yaptığı büyük icraatlar la muasır medeniyetler sevisine yükseltme noktasına yaklaştırdı. Bunu artık kimse inkar edemez etmeye’ de kalkışamaz. Görünen köy kılavuz istemez artık… Mustafa ALBAYRAK

selyus