Bu adam mı yönetecek İstanbul’u?

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasını gezerken yaşanan ve sosyal medyada köpürtülen diyalog kurgu çıktı.

Bir düşünün koskocaman İstanbul’u, kendini videoya aldırarak önceki belediye başkanlarını sözde küçük düşürmeye çalışan bu kurgucu İmamoğlu mu yönetecek? Organizeli bir şekilde algı operasyonu yapmaya çalışan Ekrem İmamoğlu, antrikot, musakka  şovunun ardından öğlen yemeğini ünlü bir balıkçıda yedi!!

Deseneniz, bu daha gelmeden böyle şovlar yapmaya başladı. Devlet ve resmi kurum yönetme adabından uzak, algı ve yalan üzerine ciddiyetsiz hareketlerde bulunan İmamoğlu hakkında YSK devam edecek açıklaması yaparsa İstanbulluların vay haline. Allah korusun!!

“HERKESE MUSAKKA, SİZE ANTRİKOT” MİZANPAJI

Sosyal medyada ve CHP’ye yakın yayın organlarında yayınlanan görüntülerde İmamoğlu, “mutfak” denilen bölüme giriyor ve “bugün ne var yemekte” diye soruyor.

Görevliler ise “musakka var, ama size antrikot var” yanıtını veriyor. İmamoğlu ise “olmaz, birine antrikot birine musakka olmaz” diyor. Bu oyun tamamen FETÖ tarzı önceden senaryo edilmiş..!

MENÜYÜ SORDUĞU YER MUTFAK DEĞİL, ÇAY OCAĞI!

Bu diyalog CHP’ye yakın medya tarafından “ilk icraatı tabldotları eşitlemek oldu” şeklinde servis edildi. Ancak olayın aslı daha sonra ortaya çıktı. İmamoğlu’nun girdiği yer aslında mutfak değil, çay ocağıydı.

İBB’DE BAŞKAN’A ÖZEL YEMEK ÇIKMIYOR

Araştırdığımız bilgiye göre, İBB Yemekhanesi’nde tüm personele aynı yemek çıkıyor ve bugüne kadar İBB Başkanı da o yemekten yiyor. Ve yine bir önemli detay, önceki belediye başkanları bugüne kadar ne yemeği çıkıyor diye sormadı!

FARKLI YEMEK İÇİN ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TALİMAT GİTMESİ GEREKİYOR

Başkan farklı bir yemek çıkması için Özel Kalem Müdürlüğü’nden garsonlara talimat vermesi gerekiyor.

Dolayısıyla İBB’deki işleyişe göre, yemekte musakka varken İmamoğlu’na antrikot çıkabilmesi için, kendi özel kalem müdüründen talimat gelmiş olması gerekiyor.

GARSONLARDAN BİRİ DE BEYLİKDÜZÜ’NDEN GETİRİLMİŞ

Ayrıca çay ocağındaki garsonlardan birinin İBB çalışanı değil, İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nden getirdiği öğrenildi. Söz konusu şahsın, Beylikdüzü’nde İmamoğlu’nun garsonluğunu yaptığı belirtiliyor. Size antrikot diyen elemanın Beylikdüzü Belediyesi’nden gelen garsonu çıktığı söyleniyor!

MUSAKKAYI YEMEDİ, BALIK RESTORANINA GİTTİ

Öte yandan, İmamoğlu’nun ilk mesai gününde antrikot, musakka şovunu yaptı ancak Büyükşehir Belediyesi’nde yemek yemediği, İstanbul’un en ünlü balıkçılarından birisine gittiği belirlendi.

Cankurtaran’daki lüks balıkçıda resteuran sahibi tarafından karşılanan İmamoğlu’nu yine restoran sahibi İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla ele verdi. Fotoğrafta İmamoğlu’nun ekibi ile mekana giriş yaptığı görülüyor. Kaynak: Haber 7

BEKİR KAPLAN, İMAMOĞLU’NA SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

İBB Medya AŞ eski Genel Müdürü Bekir Kaplan, konuyla ilgili önemli detaylara değindi. Kaplan, sosyal medya paylaşımında İmamoğlu’nun talimat verdiği yerin çay ocağı olduğunu belirterek ”İBB’de çalışan, gelip giden herkes iyi bilir ki, İBB’de başkana ayrı, çalışana ayrı yemek çıkmaz! Tek bir menü vardır ve her yerde o yemek yenir. Kaldı ki videodaki yer yemekhane değil, Özel Kalem’e ait çay ocağıdır. Bu tür algıya ne gerek var, anlamak mümkün değil!!” dedi.

İBB’NİN BİRİMLERİNDE PERŞEMBE GÜNÜ ÇIKAN YEMEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ayrı ilçelerdeki birimlerde çıkan menü İBB sitesinden yayınlanır… 18 Nisan 2019 Perşembe günü çıkan yemek menüsü tabloda görülmektedir…

selyus