Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Ağustos 2016

Bu şarkı burada bitmez!

Ülkeyi vatan hainlerinden korumak için 27 gündür meydanlarda Milli İrade Nöbeti tutan onurlu Türk Milleti, ”Bu şarkı burada bitmez” dedi.

FETÖ/PDY Haşhaşilerinin 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra halkımın sokaklara çıkmasını davet ediyorum diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu davetini emir telakki eden onurlu Türk Milleti, 27 gün meydanlara, parklara, sokaklara, alanlara çıkarak ‘Milli İrade Nöbeti’ni bir an olsun bırakmadı. Başkomutan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yenikapı Mitingi’nde belirttiği üzere Çarşamba günü şimdilik son nöbetini tutan Büyük Türk Milleti, ”Bu şarkı burada bitmez” dedi.

Milli İrade Nöbetleri’nde Türkiye genelinde yaklaşık 25 milyondan fazla vatandaş meydanlardaydı. İstanbul’da ise 39 ilçeyi baz aldığımızda 7 milyonun üzerinde vatandaşımız meydanlarda nöbet tutu. Anadolu Yakası’ında ise ilçe başkanlıklarının önünde tutulan nöbetlerin haricinde Kısıklı Meydanı ve Kısıklı Parkı’nda her gün yaklaşık 100 bin, hafta sonları 300 bin kişi nöbet tuttu. Burada Üsküdar ve Ümraniye’nin hakkını teslim etmek lazım. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve her iki ilçe teşkilatları 27 gün gözlerinin kırpmadan bu onurlu milletle sabahladılar. Sancaktepe’de de bir ilk yaşandı. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde Samandıra Kültür Merkezi’nin önünde her akşam 10 binin üzerinde vatandaş nöbet tuttu. Ha keza Çekmeköy Taşdelen Meydanı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın öncülüğünde İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın gayretleriyle doldu taştı. Beykoz Meydanı ve İlçe Başkanlığı önü ise görülmeye değer. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in büyük gayretleriyle Beykoz Meydanı, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın adeta nöbetlere seferber olmalarıyla ilçe önü doldu taştı.

Tabi AK Parti İlçe Başkanlıkları’nın önünde de her akşam binlerce vatandaş 27 gün boyunca nöbet tuttu. Buralarda da ilçe başkanlarının büyük emekleri ve gayretleri öne çıktı. Onlarda vatandaşlarla 27 gün boyunca sabahladılar. Hülasa; belediye başkanları ile ekipleri, siyasi partilerin başkanları ve yöneticileri dahil olmak üzere herkes görevini yaptı. 

selyus