Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Nisan 2020

Çam’dan çok gereksiz bir tweet!

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, sosyal medya hesabından Süleyman Soylu ile ilgili çok gereksiz bir paylaşım yaptı! Çam’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakan Soylu’ya tam destek verdiği açıklamanın ardından ortalık yatıştıktan tam 2 saat sonra gece 02.05’de böyle bir topa girmesinin arkasında bir sebep mi var?

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmemesinden 2 saat sonra tepki çeken bir tweet attı!

Hele paylaşımındaki bir cümle evlere şenlik! “Sn. Süleyman Soylu’yu tabanımız sevmişti!” “mişti..!!” Sevmişti değil, hala seviyor. Teşkilatlar ve bu millet mıştı diye hitap ettiğiniz Soylu için 2 milyondan fazla tweet attı.. Hashtag ibreleri ise darmadağın oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki fotoğrafını paylaşarak Süleyman Soylu’yu  kardeşane uyaran Selva Çam’ın paylaşımı şöyle: “Sn. Süleyman Soylu’yu tabanımız sevmişti. Ancak, başarının nereden geldiğini, imkan&yetkileri kimin verdiğini, liderimiz Sn.@RTErdogan’ın gücünü nasıl paylaştığını asla unutmamalı. Şayet liderinden destursuz ayrılır ise, bu muhabbeti yitirir; kardeşane hatırlatmak istedim! #RTErdogan”

KADIN KOLLARI BAŞKANI LÜTFİYE SELVA ÇAM’A TEPKİ VAR

 

selyus