Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Aralık 2020

Canan Kaftancıoğlu, ‘bir tecavüz vakası da CHP Ümraniye’de yaşanmıştı’ diye itirafta bulundu (!)

CHP’de cinsel taciz ve tecavüz vakalarının ardı arkası kesilmiyor. Didim Belediye Başkanının tecavüz olayından sonra, Maltepe’yi sarsan CHP İlçe Başkan yardımcısının tecavüzünün bir benzerinin Ümraniye’de yaşandığı belirlendi…!!!

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz, bir kafeye çağırdığı 23 yaşındaki Z.Y’ye tecavüze kalkıştı. Kadın şikayetçi oldu. Tecavüzcü CHP’li tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ardından Özlem H. de CHP İstanbul il yöneticisi Yasin I. ve eski CHP İl Yöneticisi Özgür A.’nın kendisini taciz ettiğini söyledi. Kadın “Bana il başkan yardımcıları ahlaksızlık yaptı. Şikâyet ettim. Tehdit edildim. Canan (Kaftancıoğlu) hanım hiç ses çıkarmadı bile..” iddiasında bulundu.

OPERASYON YAPILIYORMUŞ!

Tecavüzcü ilçe başkan yardımcısının partiden ihracı için harekete geçen İl Başkanı Kaftancığlu, il başkan yardımcısının kendisini taciz ettiğini öne süren kadın hakkında da suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet’e konuşan Kaftancıoğlu “Bana bir ulaşma olmadı. Hadi kişisel olarak bana ulaşamadı diyelim 38 il başkan yardımcıma neden ulaşılmadı?” dedi. CHP İl Başkanı tezavüzleri görmezden gelip “birtakım operasyonlar olduğunu düşünmüyor değilim” diye konuştu.

Kaftancıoğlu, “Barış Yarkadaş o tweeti attığında biz sorumluluğumuzu yerine getirmiştik. O şahsın atılmasıyla ilgili süreç zaten çoktan başlamıştı. Barış Yarkadaş’ın ne yazdığıyla ilgilenmiyoruz. O birazcık işin şov kısmıyla ilgileniyor” dedi.

ÜMRANİYE SAPIĞI

Canan Kaftancıoğlu bu sırada çarpıcı bir ifşaatta bulundu. Kaftancıoğlu, Ümraniye’de de benzer bir durum yaşandığını ve söz konusu kadına da desteği kendisinin verdiğini söyledi. Yakın dönemde Didim’de tecavüz skandalı yaşanmıştı. Türkiye gazetesi

selyus