Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Nisan 2020

Canan Kaftancıoğlu sen eşkıya mısın?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olarak İletişim Başkanı olan Fahrettin Altun’u direk hedef alan şehir eşkıyası Kaftancıoğlu, “CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz!” diye aleni saldırıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ikametgâhını izinsiz fotoğraflamak isteyen ve evde ikamet edenlere de saygısı olmayan Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ı CHP zihniyeti savunmaktan geri kalmadı.

Savunanların en başında da gelen “Gezi olaylarının sekretarya üyesi, terörist sevici, CHP İstanbul İl Başkan Canan Kaftancıoğlu, utanmadan arlanmadan bir de talime verdiklerini söyledi! Habersiz, izinsiz mahreme saldıran İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’a adeta kol kanat geren Kaftancıoğlu, peş peşe 2 tweet birde atarak adeta devlete kafa tuttu!

Vatanına, bayrağına, ezanına sadık yerli ve milli bir haber sitesi olarak İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet ediyoruz…

PEŞE PEŞE İKİ TWEET ATTI!

KAFTANCIOĞLU, ÖNCE BU TWEETİ ATTI

“CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz!”

Şehir eşkıyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz!

KAFTANCIOĞLU, ARDINDAN BU TWEETİ ATTI

“Ahlaksızlığınız ve yalanlarınızda boğulacaksınız çok yakında..

CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir.

Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar.

Sakin olun beyler”

selyus