Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Mart 2021

Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya şovlarına kaldığı yerden devam ediyor!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, insanların aklıyla alay ediyor!

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nden birkaç gün önce Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Temel, Bahçelievler Belediyesi’nde diş hekimi olan ve pandemi döneminde filyasyon ekibinde görev yapan Tuğba Taşkın Öztürk’e kendisine Kovid- 19 testi yapılmak üzereyken “Senin başında şu şey (başörtüsü) varken, sana nasıl güvenip ağzımı açarım. Ya beni zehirlersen” diyerek hakarette bulunmuştu.

Bu hakaretin üzerine CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu, parti içi soruşturma başlattıklarını belirtmişti!

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Kaftancıoğlu açıklamasında “görevli başörtülü kadına” cümlesinin yanlış olduğunu belirterek işi şova döküyor!

Müslüman ve başörtüsü düşmanı CHP’li Temel, zaten sağlıkçı kadının başı kapalı olduğu için hakaret ediyor.

Kaftancıoğlu’nun sonraki paylaşımında,

Metindeki “başörtülü kadın” ifadesi yerine “görevli kadın” ifadesi çok daha doğru ve olması gereken kadını başörtüsü üzerinden tariflemek, başta başörtülü kadınlar olmak üzere tüm kadınlara yapılmış haksızlık dikkatimden kaçmış,  görevli kadın arkadaş dahil tüm kadınlar affede:(“ dedi.

Tamam da bu CHP’li edep yoksunu meclis üyesi İsmail Hakkı Temel, sağlık görevlisi bayana başörtülü olduğu için ona hakaret etti. Başı açık olsa sorun olmayacaktı ki..!!

Canan Kaftancıoğlu, işi şova dönüştürerek, yok neymiş başörtülü tariflimek yanlış olmuş muş da, görevli kadın demek gerekirmiş de!!

selyus