Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Haziran 2015

Çekmeköy’de Şevki Yılmaz konferansı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 20. dönem milletvekili Şevki Yılmaz, Çekmeköy Belediyesi’nin Başkan Ahmet Poyraz’ın öncülüğünde düzenlendiği konferansta Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını üzerine bir konuşma yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 20. dönem milletvekili Şevki Yılmaz, Çekmeköylülerle biraraya gelerek Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını konulu konferansta bir konuşma yaptı. Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapılan söyleşiye Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Çekmeköy’de katıldığı söyleşide MİT TIR’ları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan eski milletvekili Şevki Yılmaz, “Lahey’de Tayyip Erdoğan’ı yargılama planı var” dedi.

Şevki Yılmaz’ın 3 Haziran Çarşamba günü verdiği konferansa Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, AK Parti Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli, AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Zehra Erden, AK Parti AK Parti Çekmeköy Teşkilat Başkanı Ahmet Sandıkçı, Kadıköy Belediye Meclis Üyesi ve tanınmış İşadamı Hasan Tek, Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural, belediye meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konferans öncesinde yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz salonu ilçemize yeni kazandırdık. Bunun gibi hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Üç gün sonra seçime gidiyoruz. İçimizde bulunan genç dostlarımız 2001 öncesindeki ekonomik krizleri, imkansızlıkları bilmiyorlar. Bilenler, Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmıyor. 7 Haziran’da, ‘Evet,  biz millet olarak anayasa değiştirecek çoğunluğa sahibiz,’ diyeceğiz.  7 Haziran’da Cumhurbaşkanımızı bu ülkeye ilk devlet başkanı yapacağız. Birileri Kudüs Yahudilerin diyor. Biz 7 Haziran’da, ‘Kudüs Müslümanların ilk kıblesidir’ diyeceğiz, “ dedi.

 “LAHEY’DE ERDOĞAN’I YARGILAMA PLANI VAR”

Konferansta yaptığı açıklamalarda MİT TIR’larının durdurulması ile ilgili konuya değinen Yılmaz ilginç bir iddiada bulunarak, “Sudan Devlet Başkanı Ömer Beşiri, Sudan’ın dışına çıkamıyor. Petrol şirketi Amerikalıları Sudan’a sokmadığı için Lahey’de terör yüzünden yargılanıyor. Şimdi aynısını içimizdeki bu hain muhalefet kamyonlara baskı yaparak TIR’lara baskı yaparak Lahey’e delil hazırlamak istiyor. ‘Bak sen teröre destek veriyorsun’ diye Lahey’de Tayyip Erdoğan’ı yargılama planı var. Bu planın bozulma tarihi 7 Haziran’dır. Kendi insanımıza kendi memleketimize, kendi milletimize inşallah sahip çıkacağız. Doğu Türkistan’a, Arakan’a, Filistin’e yeryüzü masumlarına, Hıristiyan, Yahudi, Budist ayırmadan tüm mazlumlara sahip çıkmanın yolu 7 Haziran’da güçlü bir Türkiye’nin önünü açmaktır” dedi.

 “HDP ERMENİLERİN ÖCÜNÜ ALMAK İÇİN KURULDU”

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Kürtlerin temsilcisi olmadığını ifade eden Yılmaz, “Ermenilerin bizden öç almak için kurulmuş bir partidir HDP. Onun Kürt davası ile bir ilgisi yoktur. Ben Müslüman Kürt kardeşlerimi tanırım Kürt kardeşim bebek öldürmez, Kürt kardeşim kadını dağa çıkarmaz, Kürt kardeşim kafa ezmez. Müslüman Kürt, gençler iş bulsun diye kurulan fabrikaları ve okulları yakmaz. Bunlar Kürt kardeşlerimden intikam alıyorlar. Çünkü Müslüman Kürt, İstiklal Savaşı’nda ve Çanakkale Savaşı’nda Türklerin yanında yer aldılar” diye konuştu.

Necmettin Erbakan’ın Adnan Menderes’le Anısını Anlattı

Eski başbakanlardan merhum Adnan Menderes’i de anan Şevki Yılmaz, Menderes’in Anadolu tüccarının önünü açmaya yönelik çalışmalar yaptığını söyledi.

 

Etiketler:
selyus