Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Kasım 2017

Çelikbilek’ten CHP’li Tanal’a ağır eleştiri

Muharrem Kaşıtoğlu’ndan sonra söz alan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Nasıl ki o yazarın ismini verdiysen, o şerefsiz sözü söyleyen milletvekilinin de adını vermen gerekirdi. Bu millet hem anasını hem de babasını bilir. O ismi saklamaya gerek yok. Bu milletin bilmesi gerekir”

Beykoz Belediyesi Meclisi Kasım Ayı üçüncü birleşimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.

KAŞITOĞLU, MİLLETVEKİLİ TANAL’I SÖZLERİNDEN DOLAYI KINADI

Mecliste öncelikle tutanak gündeme alınarak oy birliğiyle kabul edildi, raporların ele alınmasından sonra AK Parti Grubundan söz alan Muharrem Kaşıtoğlu, CHP Milletvekili terörist sevici Mahmut Tanal’a yüklendi.

Muharrem Kaşıtoğlu, “Hasan Akar isimli bir yazarın Atatürk ve annesiyle ilgili kullandığı ağır laflar için tepkimi sadece buradan değil, sosyal medyadan da yaptığım gibi, TBMM de bir milletvekilinin klasik bir ‘Atatürk olmasaydı’ yaklaşımı ile ‘Atatürk olmasaydı sizin annenin kim olduğunu bilirdin ama babanı bilmezdin’ sözünü kınıyorum.” dedi.

BAŞKAN ÇELİKBİLEK, “O ŞEREFSİZ SÖZÜ SÖYLEYEN MİLLETVEKİLİNİN DE ADINI VERMEN GEREKİRDİ”

Kaşıtoğlu’ndan sonra söz alan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Nasıl ki o yazarın ismini verdiysen, o şerefsiz sözü söyleyen milletvekilinin de adını vermen gerekirdi. Bu millet hem anasını hem de babasını bilir. O ismi saklamaya gerek yok. Bu milletin bilmesi gerekir.” diye yaptığı konuşmaya cevap veren Kaşıtoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal olduğunu belirtti.

CHP’li meclis üyelerinin tepkisine cevap veren Başkan Çelikbilek, “Ben bu cümleyi düşüncesine söyledim, şahsına değil. Bu cümleler şerefli bir kişiye yakışmaz. Benim anama da, sizin ananıza da böyle bir şey söyleyemez. Eğer söyler diyorsan, az önce ki cümlem geçerlidir. Kimse haddin aşmasın.” diye konuştu.

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ MAHMUT TANAL’IN AĞIR SÖZLER İÇEREN TWEET’İNE VATANDAŞLARDAN YOĞUN TEPKİ GELMİŞTİ

 

 

selyus