CHP Kadıköy’den provokatör girişim

Kadıköy İskele tören alanında AK Parti’den önce CHP’nin anons edilmesi gerginliğe sebep oldu. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, bu yanlı ve kasıtlı duruma itiraz edip tepki koyarak CHP çelenginin konmasını engelledi ve ekibiyle birlikte saygı duruşunda bulundu. .

Kadıköy İskele Meydanı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma töreni sırasında bazı CHP’liler provokatörlük yaparak AK Parti’lilere saldırmak istedi. Son yapılan mevzuata göre sadece Atatürk heykeline Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve belediye çelenklerinin konulmasının ardından resmi tören sona erdi.

Ancak CHP’lilerin AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’e ısrarla sadece saygı duruşu yetmez, çelenkte koyacaksınız gibi provokatörlük yaptığı gözlerden kaçmadı. Başkan Şahin de bu provokatörlere son yapılan mevzuata göre sadece Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve belediye çelenk koyacak diye cevap verdi.

Program fiili olarak devam ederken sunucunun Türkiye Büyük Millet Meclisi sıralamasına göre siyasi partileri davet edeceğim demesine rağmen önce CHP’yi anons etmesi tören alanında gerginliğe sebep oldu. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, bu yanlı ve kasıtlı duruma itiraz edip tepki koyarak CHP çelenginin konmasını engelledi. Başkan Şahin, “Burada usule göre hareket edilmesini istiyorum ve sizi siyasi nezakete davet ediyorum.” dedi. Bunun üzerine CHP geri adım atarak önce AK Parti Kadıköy ekibinin saygı duruşu yapmasına razı oldu.

Öte yandan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin’in provokatör CHP’lilere susturup meydanı sakinleştirmek istemesi de Kadıköylülerden takdir aldı.

İlginizi çekebilir

Başkan Polat, Beykoz’da

Başkan Polat, Beykoz’da

selyus