Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Kasım 2023

CHP kongresinden bahseden Erdoğan, “Al birini vur ötekine”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal kime bay bay dedi. Edirne’deki terörist başına, Kavala’ya dedi. Kongreyi kazanan zat da aynı isimlere selam verdi, Demirtaş’a selam verdi, Kavala’ya selam verdi. Al birini vur ötekine. Bunların birbirinden farkı yok. Terör örgütleriyle beraber omuz omuza yürüdüler. 12-13 seçim kaybettin, hep onlarla beraberdin. Kazanan, sen de onlarla beraberdin.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Şu anda aldığım rakamlara göre alanda 40 bin kişi var. Halkımla beraber bu güzellik bana ayrı bir güzellik veriyor. Burada dükkanlar, mağazalar çalışmaya başladığında, herkes konutlara yerleştiğinde buraların ne kadar güzel olacağını herhalde takdir ediyorsunuz. AK Parti milletimize bir söz vermişti. Demişti ki ‘Artık bu ülkede hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’ Aradan geçen 21 yılda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görmenin kıvancı içindeyiz. Eksiden buralar neydi? Şimdi ne olduğunu görüyorsunuz değil mi?

Artık bu ülkede darbecilerin, cuntacıların borusu ötmüyor. Bu ülkede vesayetçilerin tekeri dönmüyor. Bu ülkede artık kimse öz yurdunda garip muamelesi görmüyor. Hiç kimse artık ‘ne olacak halim’ endişesi taşımıyor. Artık bu ülkede çalışmak, üretmek, kendini geliştirmek isteyen herkesin yolu açık. Her yerde insanımız aynı duyguyla hayatına sarılıyor. Tek başına bu başarının gururu bile bize yeter. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile çıtayı yukarı çıkarıyoruz.

Dünyada olup biteni görüyorsunuz. Adeta bir ateş çemberinin ortasındayız. Suriye ve Irak sınırlarımızın, bu ülkede kardeşlerimizin güvende kalmasını biz sağlayacağız. Balkanlar’da, Kafkaslar’da huzur ve güveni biz temin edeceğiz. Dostlarımızın ve kardeşlerimizin olduğu yerde beklenen biz olacağız. Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmünden kurtarılması, Gazze’deki katliamın durdurulması bizim boynumuzun borcudur. Katillerin yakasına yapışmak bizim insani vazifemizdir. Şundan emin olun, Gazze’de yaşananlar konusunda görünenden çok daha fazlasını yapıyoruz. Gazze’deki kardeşlerimizi sahipsiz ve çaresiz bırakmayacağız. Elbette üzerimize düşeni yaparken ayaklarımızı yerden kesmiyoruz. Dünyadaki tüm mazlumların haklarını koruyacak inisiyatifler geliştirdik.

ERDOĞAN CHP KONGRESİNDEN BAHSETTİ

Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal kime bay bay dedi. Edirne’deki terörist başına, Kavala’ya dedi. Kongreyi kazanan zat da aynı isimlere selam verdi, Demirtaş’a selam verdi, Kavala’ya selam verdi. Al birini vur ötekine. Bunların birbirinden farkı yok. Terör örgütleriyle beraber omuz omuza yürüdüler. 12-13 seçim kaybettin, hep onlarla beraberdin. Kazanan, sen de onlarla beraberdin.

Yerel seçimlere Rize olarak hazır mıyız? Ana kademe, kadın kolları, gençler kapı kapı dolaşıyor muyuz?

selyus