Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Temmuz 2021

CHP Küçükçekmece, Kurban Bayramı’nda Ramazan Bayramını kutladı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını 23 Nisan’la karıştıran ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir önceki güne çeken Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir genel başkanın olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nın Kurban Bayramı yerine Ramazan Bayramı’nı tebrik etmesi gayet doğal (!)

CHP’li Küçükçekmece, Kurban Bayramı arefesinde “Ramazan Bayramı kutlu olsun” afişi astırdı. Küçükçekmeceli vatandaş CHP’li yönetimini cahillikleri ve İslam’a uzak olmalarından dolayı eleştirdi!

CHP’nin Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan’ın Kurban Bayramı vesilesi ile astırdığı ‘Ramazan Bayramınız Kutu Olsun’ afişleri, Küçükçekmecelilerin tepkisine neden oldu.

CHP’li teşkilatın Kurban Bayramı arifesinde astırdığı pankartta “Ramazan Bayramı kutlu olsun” yazısını gören vatandaşlar, karşılaştıkları manzarayı önce şaşkınlıkla izledi, ardından da CHP’lilerin iş bilmezliğine tiye alarak “Seneye hazırlık yapmışlar” dedi.

AK PARTİ: BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

CHP’nin skandal pankartının yanında yer alan ve AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Avukat Recep Şencan’ın hazırlattığı pankartta ise “Kurban Bayramımız Mübarek Olsun” ifadesi yer aldı.

selyus