CHP ve Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Battal İlgezdi, sağ seçmene oynuyor!

Ataşehir’de Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen Ateşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştıracak ve yer yerinden oynayacak açıklamalarda bulundu. Ancak genel başkanını ağır bir şeklide eleştiren İlgezdi’nin bunu neden yaptığını masaya yatırdığınızda samimi olmadığı ortaya çıkıyor!

Ataşehir’de seçimleri kaybedeceğini anlayan Battal İlgezdi, sağ seçmenin oyunu alabilmek için tamamen tiyatrodan ibaret açıklamalarda bulundu. Zaten konuşmasını dinlediğinizde beden dili bile kendisini ele veriyor.

İLGEZDİ, “BU ÜLKEDE 40 SENEDİR İKTİDAR DEĞİLSİNİZ!”

Hem Kemal Kılıçdaroğlu’nu hem de CHP’yi yerden yere vuran Battal İlgezdi, “Beni arkadaşlarım bilirler. Ben bizim partide anlayış tarzı ile farklı belediye başkanıyım. Beni parti içinde çok severler sevmezler, bilmem. Çünkü ben bir şeyi biliyorum ki eğer bu ülkede Cumhuriyet Halk Partisi iktidara gelmiyorsa önce kendisini eleştirmeli. Kalkıyoruz iktidarı eleştiriyoruz. Tamam iktidarın yanlışları da doğruları var. Ama ebe kardeşim, siz bu ülkede 40 senedir iktidar değilsiniz! Önce oturun kendinizi eleştirin Cumhuriyet Halk Partisi olaraktan..!!

Vatandaşın sorunu çözüyor musun? Gidiyor musun ayağına? Yok gitmiyorsun! Gitmedin yer, tutmadığın el senin mi? Değil!” diye konuştu.

“BU ÜLKEDE RESMEN DARBE OLMUŞTUR, 240 TANE ŞEHİT VARDIR. DARBEDİR BU YA…!!!

Konuşmasını sürdüren İlgezdi, “Mesela sayın genel başkanım referandum döneminde bir şey söyledi, dedi ki: ‘kontrollü darbe’ Hayır efendim, ben onun gibi düşünmüyorum. Bu ülkede resmen darbe olmuştur, 250 tane şehit vardır. Darbedir bu ya! Darbedir!! Yani ölümün olduğu yerde kontrol olur mu? Hangi siyasi görüşten olursak olalım arkadaşlar, böyle bir şey yok! Doğruları söyleyeceğiz burada. İnsanlar ölmüş. O Konya Milletvekili çıktı, dangalak, farklı bir şey söylüyor. Atın bu adamı partiden dedim. Atın kardeşim” dedi.

 

selyus