CHP’li Hasan Akgün’den bayan meclis üyesi Zerrin Çağlar’a saygısızlık!

İSTANBUL TAKİPE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

Büyükçekmece Belediye Meclisi Şubat Ayı 1. Oturumunda gergin anlar yaşandı. Şahıslar adına yapılan konuşmaların yanı sıra partiler adına önergelerde verildi.

AK Parti Grubu adına sahil düzenlemesi ile ilgili önerge vermek için söz alan Meclis Üyesi Zerrin Çağlar, konuşma yaparken sürekli sözünü kesen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, daha sonra hakaret etmeye ve iftira atmaya başladı.

Karşısında bir bayan olmasına rağmen saygısızlık yapmaktan geri kalmayan Hasan Akgün’ün geride bıraktığı beceriksiz 22 ay kendisini iyicene yıprattığı ve Büyükçekmece Belediyesi’nin yönetemez hale geldiği iddia ediliyor!

Zerrin Çağlar’ın sahilde bulunan işyeri ile ilgili “Orayı yıkacağım” tehditleri savurarak işi kişiselleştirmeye çalışan Akgün, AK Parti Grubunun vereceği önergeyi kabul etmemek için elinden geleni yaptı.

Hasan Akgün imzalı Büyükçekmece Belediyesi tarafından alınmış kapı gibi İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı bulunan, ayrıca yine kapı gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilmiş Yapı Kayıt Belgesi de olan Meclis Üyesi Zerrin Çağlar’ın elindeki tüm bu delillerin yanı sıra işyeri yıkılmasın diye İstanbul 14. İdare Mahkemesi’nin Büyükçekmece Belediyesi’ne ‘burayı yıkamasınız’ diye yazdığı resmi evrakı da var.

Ancak burada esas dikkat edilmesi gereken işyerinin yıkılıp yıkılmamasından daha önemlisi sürekli mikrofonu kapatarak AK Parti’li meclis üyelerinin konuşmalarını engelleyen Hasan Akgün’ün Meclis Başkanı ve Belediye Başkanlık makamını kullanarak kaba saba hareketlerle karşısında bir kadın olmasına rağmen hakaret etmesi de karakterini ortaya koymuş oldu. !

Buna tepki gösteren AK Parti’li meclis üyeleri tarafından şiddetle kınandı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü Zerrin Çağlar’dan özür dilemeye davet ettiler.

“BİR BAYAN OLARAK HAKSIZ VE MESNETSİZ İFTİRALARA UĞRADIM”

Gelişmeler üzerine haber sitemize açıklamada bulunan AK Parti’li Meclis Üyesi Zerrin Çağlar, “Belediye Meclis toplantısında ben şahsım olarak değil AK Parti Grubumuz adına soru önergesi verdim. Fakat Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün anlayamayacağım bir tavır ve tutum sergiledi. Bir bayan olarak haksız ve mesnetsiz iftiralara uğramak beni şahıs olarak çok rencide etti. Bu tutumu nedeniyle sadece benden değil tüm Büyükçekmeceli hanımlardan özür dilemelidir. Kamuoyu vicdanını yaralamıştır” dedi.

selyus