Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Ağustos 2021

CHP’li vekil Çetin Osman Budak ve yanındakiler yangın anında gülüşüyordu

Antalya’da yerel basın hizmeti veren Lider Gazetesi köşe yazarı İbrahim Okumamış, köşesinde yayımlanan “Yüreğimizi Yakan” başlıklı yazısında CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’a verdi veriştirdi.

BU KADAR YALAN OLMAZ

İbrahim Okumamış, “Buradan CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’a bir çift sözüm olacak. Ben sizi dürüst biri olarak tanımıştım ama Manavgat yangını ile ilgili bir televizyon kanalındaki söylediklerinizden sonra yanıldığımı anladım.

Siz de ben de Manavgat Ulualan Yangın Yönetim Merkezine idik. CHP İl Başkanı ve diğer milletvekilleri ile kahkahalar atıp gülüşüyordunuz. Bu sırada Ulualan pistine helikopterlerin biri inip diğeri kalkıyor ve yakıt ikmali yapıyordu değil mi?

Ama siz ne yaptınız? Televizyona çıkıp, “3 helikopterle bu yangın söndürülmez” diye verdiniz veriştirdiniz. Sizde biliyordunuz ki orada o gün 33 helikopter vardı. Ama yüreğiniz bunu söylemeye yetmedi.

Çünkü sizin amacınızın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu besbelli ortaya çıktı.

Üzüldüm size inandığıma, üzüldüm sizin siyaset uğruna değerlerinizi hiçe saydığınıza, üzüldüm sizin yalan söylemenize. Umarım gerçekleri görünce sizde kendinize üzülürsünüz.

selyus