CHP’li vekili uyaran AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, “Devlet malıdır devlet!”

AK Parti Milletvekili Köktaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilleri Yıldırım Kaya ile diğer milletvekillerine oturdukları koltukların önünde bulunan yazı sehpasını kırmaya çalışmasına “Devlet malıdır devlet. Devlet malıdır devlet devlet” diyerek tepki verdi…

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 3 milletvekili hakkında alınan karara tepki veren CHP’li bir milletvekilleri oturdukları koltukların önünde bulunan yazı sehpasını kırmaya çalışmasına “Devlet malıdır devlet. Devlet malıdır devlet devlet” diyerek üstüne basa basa tepki verdi. Milletvekili Köktaş’ın bu uyarısı üzerine devlet düşmanı ve terörist sevici CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya daha da sert vurarak kendince tepki verdi! Bu milletvekili partisinde hem de eğitimden sorumlu genel başkan yardımcısı!!!

Demek ki oralarda olmakla olmuyor… “CHP’lilere eğitim şart!”

Devlet ve millet düşmanı CHP, bugün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu. 3 Terörist milletvekilinin milletvekilliklerinin düşürülmesine tepki veren HDP ve CHP milletvekilleri birlik olup teröre destek veren parti olduklarını aleni ilan ettiler.

selyus