CHP’nin Edremit Adayı Arslan’ın mitingine soruşturma başlatılmalı!

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, miting sırasında Cuma Selâsı başlıyor ve mikrofonu açık unutuyorlar, orada önce imama hakaret ediyorlar, ardından da ihanet açıklamaları geliyor! Sahnede bulunan bir PKK sevici sözde işadamı, “Oylar Kürdistan’a” diye sesleniyor Milletvekili ile Belediye Başkan Adayına!!! İhanet İttifakı’nın adayı CHP’nin Edremit Adayı Arslan ise, “Oylar Kürdistan’a ise Bize demek!” diye cevap veriyor…

İMAMA AĞIR HAKARETLER

CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin çok büyük bir skandala imza attı. Cuma günü yaptıkları miting esnasında Cuma selası okunmasıyla konuşmasını sonlandıran Ensar Aytekin, mikrofonu açık unuttu. Seladan rahatsız olan partili imama ağza alınmayacak laflar etti. Bir süre sonra mikrofonun açık olduğunu fark eden bir partili kapatmayı denese de başarılı olamadı.

OYLAR İHANET İTTİFAKINA!

Bir diğer skandalın sahibi ise, Selman Hasan Arslan… CHP’li aday, yanına gelen bir iş adamıyla sohbet etmeye başladı. Skandal diyalogda ele alınanlar ise ‘Kürdistan’dı. Sözde işadamı, “Bizim oy Kürdistan’a” ifadesini kullandı. Selman Hasan Arslan ise, “Bize verecek demektir.” diyerek HDPKK ile yaptıkları ittifakı bir kez daha kanıtladı.

selyus