CHP’yi çok sert eleştiren Hakan Bayrakçı, “Senin boyun posun 25” (!)

CNNTürk Masası programına katılan Sonar Araştırma Başkanı ve gazeteci Hakan Bayrakçı, “Sen boyun kadar konuşacaksın! Bak 7 tane anket yayınlandı, hepsinde 25-26..!! Bana bir daha 25 şeyi attırmayın! Senin boyun posun 25! Onu bil öyle konuş orda! Özgül efendi çıkmış diyor ki; ‘geliyoruz, biçiyoruz’ Hadi canım, hadi…” diyerek CHP ve Özgür Özel’i adeta rezil etti…

Semiha Şahin’in sunduğu CNNTürk Masası programının konuğu olan Sonar Araştırma Başkanı, Gazeteci, Yazar Hakan Bayrakçı, CHP’yi ve CHP Milletvekili Özgür Özel’i yerden yere vurdu!

Gazeteci Metin Özkan’ın konuşmasından alıntı yaparak söze başlayan Hakan Bayrakçı, “Metin beyin girişte söylediği bir söz var. Çok enteresan ve doğru bir tespit. Şunu dedi: “Arkadaş aldığın oylara güvenip, ben şunu yaparım, ben bunu yaparım, ben ederim, ben asarım, ben yürürüm! Bak ben geliyorum, kendinize gelin memurlar!” Bu dedi yanlıştır. Doğru konuşuyor. Neden doru konuşuyor biliyor musunuz? Çünkü onu söyleyen veya birkaç kişi, siyaset bilse zaten öyle abuk sabuk konuşmaz!

O oylar ittifak oyları! Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyuyla konuşacaksın sen! O ittifak her zaman öyle ittifak olmaz! İyi Parti elini çektiği zaman 10 puan gider.. HDP elini çektiği zaman 10 puan gider.. Saadet Partisi elini çektiği zaman 3 puan gider… Hadi bakayım ne yapacaksın? Senin havan ne? Hangi havayla hava atıyorsun? Sen boyun kadar konuşacaksın!!

Bak 7 tane anket yayınlandı, hepsinde 25-26..!! Bana bir daha 25 şeyi attırmayın! Senin boyun posun 25! Onu bil öyle konuş orada! Özgül efendi çıkmış diyor ki; ‘geliyoruz, biçiyoruz’ Hadi canım, hadi…” Video kaynak: CNNTürk

selyus