Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Ocak 2024

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, yaşlıları ziyaret etti

Cumhur İttifakı’nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve yanlarında bulunan teşkilat mensupları, Maltepe’deki Ünal Özer Bakımevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi. Bakımevi’ne ellerinde çiçek ve hediyelerle gelen Ekşi, Ünal Özel Bakımevleri Sahibi Hacer Ünal ve bakımevi sakinleri tarafından sevgiyle karşılandı. Hepsiyle teker teker sohbet edip ellerini öpen Ekşi, kendilerinde dua istedi. Yaşlılar da kendilerine gösterilen bu özel ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirtip teşekkür etti.

YAŞLILAR TOPLUMUN BİRİKİMİDİR

Yaşlıların tecrübe ve bilgeliğiyle topluma katkı sağladığını belirten Ekşi, “Yaşlılarımız, bir toplumun geçmişini, kültürünü ve birikimini temsil eder. Onların tecrübelerinden faydalanmak, onların yanında olmak bizim için bir sorumluluktur. Onlara saygı göstermek ve ihtiyaçlarını karşılamak, toplum olarak görevimizdir.” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Yaşlılara gösterilen saygının, bir toplumun ne kadar insanca olduğunun bir göstergesi olduğunu da vurgulayan Ekşi sözlerine şöyle devam etti: “Bugün burada onları ziyaret ederek, onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Onların hak ettikleri değeri görmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

selyus