Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Şubat 2024

Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı’nın mahalle ziyaretleri devam ediyor

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, Oruçoğlu, Ulupelit ve Darlık’ta mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

“HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretler esnasında vatandaşlara seslenen Başkan İlhan Ocaklı: “Mahallelerimizi adım adım arşınlıyor, kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızla her zaman yaşlılarımızın yanında olduk. Yeni dönemde de bakıma ihtiyaç duyan büyüklerimiz için tam donanımlı bir huzurevi projesini ilçemize kazandıracağız. Hizmet yolculuğumuzda her zaman yanımızda olan Oruçoğlu, Ulupelit ve Darlık Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bu seçimde de Oruçoğlu da, Ulupelit de, Darlık da tamam inşallah.” dedi.

“MAHALLELERİMİZ İÇİN ÇOK DAHA FARKLI PROJELERİ DE YENİ DÖNEMDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Düzenledikleri her toplantıda enerjilerini tazelemeye devam ettiklerini belirten Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı: “İstanbul’un coğrafi işaretli ilk ürünü olan Şile Bezi’mizin geride kalan 5 yıllık sürede üretim sahalarını genişlettik, 4 farklı mahallemizde kurduğumuz atölyelerde kadınlarımıza ekonomik destek sağladık. Şile Bezi Üretim Tesisimizin de tamamlanmasıyla Şile Bezi çalışmalarımızı sizlerle birlikte taçlandıracağız. İstanbul’da Murat Kurum Başkanımızla birlikte mahallelerimiz için çok daha farklı projeleri de yeni dönemde hayata geçireceğiz. “Memleket İsterim” diyerek çıktığımız bu yolculukta, mahallelerimizi ziyaret ederek gönüllere ortak olmaya devam ediyoruz. 2019’dan bugüne Şile’nin tarihi değerlerine de sahip çıktık. Tarihi Şile Deniz Feneri’mizin restorasyonunu tamamladık. Hacı Osmanağa Camimizin restorasyon çalışmalarına başladık. Önümüzdeki dönemde de ilçemizin tarihi değerlerine sahip çıkmaya devam edecek, özellikle tarihi Şile evlerimizin restorasyonlarını bakanlıklarımızın destekleriyle gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

“ŞİLE’NİN GELECEK YÜZYILINA DAMGA VURACAK PROJELER KAZANDIRDIK!”

Başkan İlhan Ocaklı: “Küresel salgın, doğal afetler, global krizler ve savaşlar, asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz 6 Şubat depremleri derken arada kaybedilen zamana rağmen biz Şile Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi “Türkiye Yüzyılı” söylemine göre hareket ettik. Şile’nin gelecek yüzyılına damga vuran projeler ürettik ve ilçemize kazandırdık. 2019’da göreve geldiğimizde 87 milyon olan bütçemizi bugün 1 milyar 245 milyon liraya çıkartarak iddiamızı ortaya koyduk. Kendi ayakları üstünde duran bir belediyeyi tesis ettik. Kendi şantiyemizi oluşturduk, kendi çöp araçlarımızı aldık, kendi araç gereçlerimizi, teknik ekipmanlarımızı yeniledik.

VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIN BAŞLATILMASI TALİMATI VERİLDİ

Oruçoğlu, Ulupelit ve Darlık Mahallesi ziyaretleri sırasında vatandaşlarla koyu bir sohbet gerçekleştiren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya Şile Belediyesi tarafından geride kalan 5 yılda yürütülmüş çalışmalar için teşekkür edildi.

Mahallelileri dinleyen Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, vatandaşların ilettiği talepleri tek tek not alarak, iletilen taleplerin ilgili müdürlüklere aktarılıp çalışmaların derhal başlatılması için gerekli talimatları verdi.

İlginizi çekebilir

Sensiz olmaz!

Sensiz olmaz!

selyus