Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Temmuz 2017

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’deki ‘kene’leri temizlemeye kararlı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel merkez binasında bakan ve milletvekilleri ile bir araya geldi. İstişare toplantısı başlığı altında önemli konuların gündeme alındığı buluşmada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içinde koltuklara kene gibi yapışan asalakları temizlemeye kararlı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti’lilerin vazifesini yapması çok önemli. Profesyonel deformasyon diye bir hastalık var. Yorulan varsa kenara çekilsin, yerini başka arkadaşa bıraksın. Yorulanla yola devam etmek eşyanın tabiatına aykırı. En iyi tatil milletle birlikte olmaktır.” dedi.

Gönülleri almak kazanmak önemli diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık iktidar olmak kolay değil, içeride ve dışarıda yapılan saldırıların hedefinde AK Parti var. Ben milletimle olmaya devam edeceğim. Milletimle olmazsak halat kopar. Milletvekillerimiz şehirlerimizde milletle içiçe olmalı, halkın tümüne ulaşmak zorunda. Kongre sürecine milletvekilleri müdahil olmamalı. Teşkilatlarla hareket etmeli. Teşkilata saygı esastır.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadelede asil isimlerin değil de sıradan insanların üzerine gidildiği yönünde şikayetlerin olduğunu söyledi.

selyus