Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Şubat 2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Poyraz’dan bilgi aldı!

Kurucu İlçe Başkanları arasında yer alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ziyaret esnasında, Cumhurbaşkanlığı himayesine alınan ilk belediye projesi Çekmeköy Belediyesi Merhamet ve Adalet Kısa Film Yarışması’nın güncel durumu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdi.

recÇekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Kurucu İlçe Başkanları davetine katıldı. Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Poyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çekmeköy Belediyesi Kısa Film Yarışması ile ilgili son durum ve ödül töreni için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İstanbul ilçelerinde AK Parti Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerini üstlenmiş isimlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı. Kurucu İlçe Başkanları arasında yer alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ziyaret esnasında, Cumhurbaşkanlığı himayesine alınan ilk belediye projesi Çekmeköy Belediyesi Merhamet ve Adalet Kısa Film Yarışması’nın güncel durumu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdi. Başkan Poyraz görüşmede; katılım sayısı, filmlerin gönderildiği iller, yurt dışından yarışmaya gösterilen ilgi hakkında bilgi verirken, ödül töreni için yapılan hazırlıkları anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok büyük bir aksilik olmazsa Mayıs ayında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapılacak ödül gecesine katılım sağlamak istediğini ifade etti. 

selyus