Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Şubat 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu, Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’nu pas geçti, Muharrem İnce’nin elini sıktı

Cenaze namazı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun elini sıkmadığı anlar dikkat çekti. Erdoğan, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin elini sıkarak saftaki yerini aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Hamdi Akseki Camisi’ndeki cenaze namazı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun elini sıkmadığı anlar dikkat çekti. Erdoğan, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin elini sıkarak saftaki yerini aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Daha sonra Deniz Baykal için Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

CENAZE TÖRENE DAMGA VURAN ANLAR

Cenaze namazı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu’nun elini sıkmadığı anlar dikkat çekti.

Erdoğan, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin elini sıkarak saftaki yerini aldı. Türkiye gazetesi

selyus