Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Kasım 2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kardeşleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın arasına girerek düşmanları çatlatacak bir fotoğraf karesine imza attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından güvenlik ve istihbarat zafiyeti yaygaraları ile ağır eleştiri alan Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan’ı gönderir diyenler bu fotoğrafa çok iyi baksınlar. Türkiye’nin bütün birimlerine iliklerine kadar giren bu hain yapı, değil TSK ile MİT, Cumhurbaşkanlığına bile sızmıştı.

Pelsinvanya Soytarısı, satılmış vatan haini Fetullah Gülen’in adamları ve destekçileri, Cumhurbaşkanın etrafını zayıflatmak için Genel Kurmay Başkanı Akar ile MİT Müsteşarı Fidan’ı başarısız gösterme çabaları ve olmadık iftiraların hepsi boşa çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son Pakistan gezisine kardeşi gibi sevdiği ve güvendiği Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan’ı da götürdü. 

selyus