Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Nisan 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Abdullah Özdemir’den zekice ve anlamlı bir hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarıyla basabilir. Çünkü bunlar talimatı Pensilvanya’dan alıyorlar, onlara göre meşrudur. Bütün bunlara en güzel cevabı 14 Mayıs’ta benim aziz milletim verecek” dedi. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seccade hediyesi iyi düşünülmüş ve anlamlı idi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar’da tamamlanan 97 tesisin toplu açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Erdoğan “Bugün Cumhur İttifakı ile birlikte bir yola çıktık. Bu yolculuğumuzu inanıyorum ki 14 Mayıs’ta sizler çok farklı bir şekilde şahlanışa döndüreceksiniz. 40 gün kaldı. 40 gün içinde birileri seccadeleri üzerine ayakkabılarıyla basabilir. Çünkü bunlar talimatı Pensilvanya’dan alıyorlar, onlara göre meşrudur. Bütün bunlara en güzel cevabı 14 Mayıs’ta benim aziz milletim verecek” ifadelerini kullandı.

Erdoğan programın ardından Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in kendisine hediye ettiği seccadeyi meydanı dolduran kalabalığa göstererek, “Bu seccade ayaklarla basmak için değil, 15 Mayıs’ta inşallah şükür namazını bu seccadede kılabiliriz” dedi.

selyus