Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Eylül 2020

Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı televizyonda tartışmaya davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a televizyonda tartışma çağrısı yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Eğer bizimle tartışmak istiyorlarsa, AK Parti Genel Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanı, buna da hazırız. Yaptığı her suçlamanın cevabını verir, yanlış yürüttüğü her politikanın alternatifini kendisine birer birer anlatırız.” Bakalım Cumhurbaşkanı Erdoğan Davutoğlu’na cevap verecek mi?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Manisa 1. Olağan Kongresi’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunup Hükümet’e eleştiriler yöneltirken diğer taraftan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a televizyonda canlı yayına tartışmaya davet etti.

“İSTEDİKLERİ TELEVİZYONDA, İSTEDİKLERİ KONUYU ONLARLA KONUŞALIM”

“İşte çağrımız; İstedikleri şartlarda, istedikleri televizyonda, istedikleri konuyu onlarla konuşalım. Karşımıza istediklerini çıkarsınlar, biz de kendi kurmaylarımızı çıkaracağız. Eğer bizimle tartışmak istiyorlarsa, AK Parti Genel Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanı, buna da hazırız. Yaptığı her suçlamanın cevabını verir, yanlış yürüttüğü her politikanın alternatifini kendisine birer birer anlatırız.”

selyus