Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Eylül 2017

Dik dur eğilme, Şile teşkilatı seninle!

AK Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, haklı olarak açtı ağzını yumdu gözünü. Şile’de göreve geldiği günden bu yana ilçe teşkilatı ile mahalleler ve köyler arasında mükemmel koordinasyon kurarak partinin gücüne güç katan Başkan Ocaklı, yapılan haberlerle yetersiz gösterilmeye çalışılmasına tepki gösterdi. Hani bir ata sözü var; “Güneş balçıkla sıvanmaz” diye. Şile’nin dik duran onurlu İlçe Başkanı İlhan Ocaklı’ya yapılan saldırının arkasındakilerin kim ve kimlerin olduğu belli. Bunları buradan deşifre etmek kimseye bir şey kazandırmaz. Ancak Başkan Ocaklı’nın lider duruşu karşısında yıllarca ezilen ve arasını hep serin tutanların unuttuğu bir şey var; “Taktiri İlahı neyse o olur”.

Bu arada Şile Teşkilatlarında Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile yönetimleri, Mahalle Başkanları ile yönetimlerinden yapılan ortak açkılamada; “Tek bir fire vermeden bir bütün olarak Başkanımız İlhan Ocaklı’nın arkasındayız. Dik dur eğilme Şile teşkilatı seninle” diye açıklama yaptılar.

Birilerinin kulis arkası konuşmalarında “Bu haberi ben yaptırdım zannedecekler. Benimle bir alakası yok” demesinde bile bir suçluluk psikolojisi var.

MAKAM ODASI ONLARCA BİRİNCİLİKLERLE DOLU

Kendisine yönelik yapılan haberlere cevap veren Başkan Ocaklı, “Hani biz başarısız ya! Burada gördüğünüz ödüllerin hepsi birincilik ödülleri. Bir tane ikincilik ödülümüz yok. Örneğin, seçmen sıralaması dalında İstanbul birincisi olduk. Ayrıca kadın kollarımızın onlarca birincilik belgeleri burada. Kamuoyunun huzurunda söylüyorum: Üç seçim belediye başkanlığını kazanmış, sayısız genel seçim ve referandum kazanmış bir teşkilata başarısız demek akılla izah edilemez. Buna kimsenin de hakkı yoktur.”

selyus