Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mayıs 2015

Döğücü, “Bu seçimde seçilme hakkımızı da kullanacağız”

Bu seçimlerde inşallah bir ilk olacak diyen AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, “ Biz başörtülü kadınlar seçme ve seçilme hakkımız olduğu halde bugüne kadar hep seçme hakkını kullandık. İnşallah bu seçimde bir ilki gerçekleştirerek seçilme hakkımızı da kullanacağız. Milletvekili olarak seçilme hakkımızı kullanacağız” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatında hareketli günler devam ediyor. Aynı anda birkaç mahallede saha çalışması yürüten ilçe teşkilatı biryandan irtibat büroları da açmaya devam ediyor. 30 Nisan Perşembe günü ilçe kadın kollarının çalışmalarında katılımların yüksek olması dikkatimizi çekti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde yürütülen kadın kollarının çalışmalarına İstanbul İl Kadın Kollarının Kurucularından, AK Parti’nin deneyimli siyaset kadını ve kadın teşkilatlarının örnek ablası AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Şeyma Yıldırım Döğücü de katıldı. Başkan Gaye Zayıf ile saha çalışmalarında kadın kollarına destek veren Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, özellikle seçmene yaklaşımıyla tecrübesini konuşturdu.  Mesleğinin gereği insan psikolojisini çok iyi analiz edebilen Dövücü, vatandaşlara gösterdiği yaklaşımla hem başarılı bir saha çalışması yürüttü hem de yanında bulunan kadın ekiplere de örnek olmuş oldu. AK Nokta, irtibat bürosunda mahallenin kalabalık kadın grubuyla sohbet ve Çiğdem Mahallesi irtibat büro açılışına katılan 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, ülkenin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BU SEÇİM BİR İLK OLACAK

Biz kapalı kadınlar olarak bugüne kadar hep seçme hakkını kullandıklarını, bu seçimden itibaren seçilme haklarını da kullanacaklarını ifade eden 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, “Türkiye’nin kaderinin belirleneceği bir seçime doğru gidiyoruz. 37 gün kaldı. Ama biz çok önceden başladık çalışmalara. 2 haftadır, teşkilat, vekil adaylar hep beraber kilitlenerek sahalardayız. Her gün yoğun bir şekilde irtibat büroları açıyoruz. Diğer partiler nerede, ortalıkta yoklar. Niye! çünkü onların hiçbir iddiası yok. Bizim mahalle temsilciliklerimiz bile ilçe SKM açılışları gibi gerçekleşiyor, Allah’ımıza çok şükür. Ben sizde bu seçimlerde öncekinden çok daha fazla heyecanı görüyorum. Çünkü bu seçimin bir ‘Kurtuluş Savaşı olduğunu görüyorsunuz.

Bu seçimlerde inşallah bir ilk olacak. Biz başörtülü kadınlar seçme ve seçilme hakkımız olduğu halde bugüne kadar hep seçme hakkını kullandık. İnşallah bu seçimde bir ilki gerçekleştirerek seçilme hakkımızı da kullanacağız. Milletvekili olarak seçilme hakkımızı kullanacağız. Bu; Allah’ın izni,  sizlerin de destek ve gayretleriyle olacak” dedi.  

 

 

Etiketler:
selyus