Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

DOLAR’I DURDURDU, PORTAKAL’I SUSTURDU!

Bu köşe yazımda Avcılar’ın parlayan yıldızı Nihat Tanrıkulu’ndan biraz bahsetmek istiyorum…

Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı olan Tanrıkulu, AK Parti Avcılar’dan Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Iğdırlı olan ve 30 yıldır Avcılar’da ikamet eden Tanrıkulu, Türkiye üzerinde oynanan ekonomik oyunları bozmak adına Dünya Lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir işareti ile dernek yönetimindeki arkadaşlarıyla birlikte “BİZE DOLAR DEĞİL, VATAN LAZIM” diyerek 3 milyon dolarını Türk Lirasına çevirecek kadar vatansever.

Bu adam bu ülke için samimi duruş sergileyerek önce vatan demişse ve yine Fatih Portakal’ın vatan haini çıkışına İstanbul Adliyesi’nin önünde basın toplantısı yapıp “BİZE PORTAKAL DEĞİL, ADAM LAZIM ADAM” diyerek suç duyurusunda bulunmuşsa; AK Parti Genel Merkezi’nin artık kim bu adam deme zamanının geldiğini düşünüyorum.

Her iki basın açıklamasıyla Türkiye’yi ayağa kaldıran Nihat Tanrıkulu, aday gösterilirse Avcılar’ı adeta sallar!

Bu ülke için, İstanbul için ve Avcılar için bir değer olduğunu düşündüğüm Nihat Tanrıkulu’nu araştırmak 3 saatinizi almaz. Yeterki buna niyetlenin…

Öte yandan Avcılar nüfusunun büyük bir çoğunluğunu teşkil eden ve aralarında aşiret liderlerinin de bulunduğu Doğu ve Güneydoğular, aday gösterildiği takdirde tercihlerini Nihat Tanrıkulu’ndan yana kullanacaklarını ifade ediyorlar.

Ayrıca bir Alevi Dedesi de, Hazreti Ali (R. A.) ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını Cem Evi’nin duvarına asıp hem aday gösterilirse Nihat Tanrıkulu’na hem de AK Parti’ye destek vereceklerini söylüyor.

Kendisi de seçimleri açık ara kazanacağını ifade ediyor. Verin eline mazbatayı, çıksın sahaya Avcılar bir aday görsün…

Avcılar Belediyesi için adı geçen Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Ulusoy Trabzonludur. 2014 Yerel Seçimlerinde de Trabzonlu bir aday koyulmuştu, sonuç ortada! Avcılar’da demografik yapı itibariyle Trabzon seçmeni çok gerilerde. Bu arada şu Trabzon hastalığını da bırakın. artık.!!

Geçtiğimiz haftalarda Avcılar’da sahanın nabzını tuttum. Nihat Tanrıkulu kardeşimize büyük teveccüh var. Şunun da altını çizeyim Tanrıkulu, benim ne akrabam ne yakınım nede bir kuruş reklam tanıtım ücreti dahi almadım.

Benim derdim uğruna yol yürüdüğümüz kutlu davamız ve AK Parti kazansın.

Ayrıca Nihat Tanrıkulu, Avcılar’da seçimi yüzde 60’la alırım diyor. Verin şans bu genç kardeşimize…

 

selyus