Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

Düşman medya, liderimize damadı üzerinden vuruyor!

Evet, bazen mecbur kalıyorsun siyaset yazmaya..

Şimdi yazdığım gibi..

Ülkemizin hem içeri de hem de dışarıda çok önemli bir süreçten geçtiği şu günlerde Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyan herkes vatanına sahip çıkmak zorundadır…

İçeride başka, dışarı başka oynamanın alemi yok!

Dünyanın bütün dikkatlerinin üzerinde olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetenlere ya sahip çıkın, ya da ayak bağı olmayın!

Dünya Satranç Şampiyonu Rus Garry Kasparov’un satranç’ı oynadığı gibi dış politikaya başarıyla yöneten Liderimiz, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, dışarıdaki düşmanları yetmezmiş gibi maalesef bir de içerideki satılmış hainlerle uğraşıyor!

Yani PKK, bir taraftan FETÖ, bir taraftan PYD, bir taraftan YPG, bir taraftan CHPKK, bir taraftan HDPKK, bir taraftan Saadet…

Ama tüm bu hainlerle baş eden bir liderimiz var, çok şükür..

Biz yeter ki liderimizin arkasında dimdik duralım. Bizden aldığı güçle evvel Allah kimse onun karşısında duramaz..

Birleşmiş Milletler Toplantısında milyarca insanın canlı izlediği anda, dünyayı sömüren ABD, Rusya, Çin, İngiltere ve Fransa’ya “DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR” demek öyle her babayiğidin harcı değildir!

Dışarıda böyle başarılı bir politika yürüten liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, içeride Allah korkusu olmayan yalancı ve algıcı siyasetçilerle uğraşmaktan adeta yoruldu…

Aslında liderimizin ekibinde karşı mahalleye kafa tutacak ve onlarla siyasi sahada savaşacak adamları olsa oda işine baksa ne iyi olurdu da, nerde!

Öte yandan liderimizi bir de damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden vurmak istiyorlar..

Bu siyasi edep yoksunları ve düşman medya tarafından liderimize oynanmak istenen oyunlar karşısında birlik olup, ona destek vermemiz lazım..

Çünkü düşman medyanın, liderimizi yıpratmak için hedef aldığı Bakan Albayrak’ı seversin sevmezsin, şuan onu sorgulayacak durumda değiliz.

Ayrıca Bakan Berat Albayrak’ı eleştirmek, sorgulamak bize düşmez…

Onun için düşman medya tarafından hakkında yapılan iftira haber kampanyaları karşısında susacak zaman değil.

Zaman, Bakan Albayrak’a sahip çıkarak liderimize zarar verdirmemek…

Bu düşman medya boş durmuyor. Hergün bir saldırı…

Bildiğiniz üzere artık AK Parti’nin içine de karışmaya başladı!

Çünkü hem içeride hem de dışarıda başarılı bir siyaset yürüten Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanı olduğu ‘AK Parti’yi karıştıralım da bari başarılarını buradan gölgeleyelim’ diyerek edepsizce saldırıp duruyorlar!

Ve bu oyunu Bakan Albayrak üzerinden oynayıp her türlü şeyi kurguluyorlar, yazıyorlar ve düşman medyaya servis ediyorlar…

AK Parti’de kararları Bakan Berat veriyor diye yazanlar, çizenler ve algı yapanlar şunu iyi bilsinler; partide bir şey belirlenecekse MKYK toplantılarında yapılan istişarelerin ardından son sözü liderimiz verir.

Tabi liderimiz düşman medyanın Bakan Albayrak’la ilgili yazdıklarını muhtemelen ciddiye almıyordur…

Ya da ‘Bir icraat yapacağım zaman sol kafaların yazdıklarına bakardım ve ona göre karar verirdim’ diyen merhum Özal gibi yapıyordur…

Velhasıl, biz liderimizin selameti açısından Berat Albayrak üzerinden oynanmak istenen oyunları bozmak için amasız, fakatsız tek vücut olalım…

Çünkü çok zorlu bir süreçten geçiyoruz.

Parti içinde birbirimize karşı tahammülsüzlüğü bırakalım ve safları sıklaştıralım.

Öyle bir sıklaştıralım ki, 2001-2011 yılları arasındaki o dava ruhuna geri getirelim!

Önümüzdeki kongrelerde partiye emek veren teşkilatlara bağıran çağıran değil, AK Parti’yi AK Parti yapan o ruhu canlandıracak il ve ilçe başkanları göreve getirilsin..

Kalın sağlıcakla…

selyus