Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Ocak 2021

Ebubekir Taşyürek, AK Parti Kartal teşkilatlarının onurlu bayrağını devraldı

AK Parti Kartal 7. Olağan İlçe Kongresi gerçekleşti. Pandemi kurallarına titizlikle dikkat edilen kongrede AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş katılarak bir konuşma yaptı.

Geçen dönem İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinde bulunan ve 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olan tecrübeli siyaset adamı Ebubekir Taşyürek’in ilçe başkan adayı olarak girdiği kongreye genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları ve delegeler katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasına sunuldu. Raporların kabul edilmesinin ardından, AK Parti Kartal İlçe Başkanı’nı belirlemek için seçime gidildi.

Ebubekir Taşyürek, yapılan seçimin ardından AK Parti Kartal İlçe Başkanı olarak seçildi.

İLÇE BAŞKANI EBUBEKİR TAŞYÜREK TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Kartal’ın çiçeği burnunda İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, “AK Parti’nin olgunluğuna, onuruna, izzet ve şerefine layik bir şekilde bu kongremizi icra edilmesinde emeği olan bütün teşkilat mensubu kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İLÇE BAŞKANI EBUBEKİR TAŞYÜREK’İN YÖNETİM KURULU

selyus